Szombathelyi Haladás


CSAPAT vagyunk!


2020.09.09. 20:20
PA

A Szombathelyi Haladás középpályása, Holdampf Gergő úgy látja: a mieink sikereinek egyik titka, hogy mindenki egy irányba húz.

Holdampf Gergő alapembere a Szombathelyi Haladásnak. A középpályás mind a hét bajnokin kezdőként lépett pályára, nyugodtan mondhatjuk: nélküle immáron szinte elképzelhetetlen a zöld-fehér együttes. A 26 esztendős futballista megbízható, jó teljesítményt nyújt, a védekezésből és támadásból is kiveszi a részét. Mátyus János is értékeli ezt, vezetőedzőnk készült korábbi interjújában Holdampf nevét külön is megemlítette, mint átlagon felüli teljesítményt nyújtó labdarúgót.

- Úgy gondolom, eddig nem lehet panasz a játékunkra - felelte érdeklődésünkre Holdampf. - Ha úgy nézzük, hogy két pontra vagyunk az első helyezettől, akkor az eredmények is rendben vannak. Volt amikor nagyon is tetszetős és eredményes játékot mutattunk és volt amikor kevésbé ment a játék a csapatnak, de ami a legfontosabb: a végsőkig küzdöttünk.

- Miben erős a Hali, mi az ami jól működik és miben kell javulnunk? Illetve melyik volt az eddigi legjobb meccsünk/legrosszabb meccsünk?

- CSAPAT vagyunk! Mindenki egy “irányba húz”: csapat, szakmai stáb, szurkolók, vezetőség. Mindenben lehet és kell is javulnunk, de az eddigi meccseket tekintve leginkább abban, hogy most négy ponttal többünk kellene, hogy legyen. Tehát még eredményre törőbben kell futballoznunk. Legjobb meccsünk, inkább úgy mondanám, amivel a legjobban felhívtuk magunkra a figyelmet, az a Vasas elleni mérkőzésünk volt, bosszantó végjátékkal. Legrosszabb pedig a legfrissebb kaposvári döntetlen legyen, mert ott is elhullajtottunk két fájó pontot. 

- Reálisan nézve akár pár ponttal többünk is lehetne – és akkor vezethetnénk a tabellát, de legalábbis másodikként, feljutó helyen állnánk. Ez mennyire bosszant?

- Természetesen nagyon bosszantott. Viszont ez már a múlt, nincs idő ezzel foglalkozni. Nagyon hosszú a bajnokság, rengeteg mérkőzés van még hátra. Én leszek a legboldogabb, ha jövő májusban meglesz pluszban az a pár pont. Jómagam mindig próbálom kihozni magamból a maximumot és ez nem is fog változni. Úgy gondolom, lehet rám számítani. Továbbra is minden erőmmel azon leszek, hogy sikeresek legyünk.

                                                        Holdampf Gergőnél jó helyen van a labda

- Hogy sikerült kikapcsolódnod az augusztusi erőltetett menet után? 

- Sikerült feltöltődni, úgyhogy ismét “harcra kész vagyok”!

- Mit csináltok a pároddal szabadidőben?

- Próbáljuk kihasználni még a jó időt és amikor van lehetőségünk kirándulunk, biciklizünk, a kiskutyánkkal nagyokat sétálunk, illetve sok időt töltünk közös barátaink társaságában is. Amikor pedig rosszabbra fordul az idő, akkor előkerül a francia kártya. Römizünk (amiben mindig én nyerek), illetve a sorozatoké a főszerep.

- Vasárnap a Pécset fogadjuk - mit vársz a találkozótól?

- Hazai pályán, csodálatos táborunk előtt, természetesen győzelmet!

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink