Szombathelyi Haladás


Így látta a mérkőzést Mátyus János és Csertői Aurél


2020.08.09. 22:00
haladas.hu

A két vezetőedző értékelte a Gyirmót-Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga-találkozót.

Csertői Aurél: – Jó csapattal játszottunk, a Haladás nagyon masszív, erőszakos, jól focizó csapat. Jól kezdtük a mérkőzést, irányítottuk a játékot. Miután megszereztük a vezetést, gyermeteg hibákat követtünk el, megint beleestünk abba a hibába, hogy nem kellett volna felszabadultabban játszani. Szerencsére az egyenlítő gól után fel tudtunk állni, és a győztest gólt megszereztük. Hajtós mérkőzés volt, látványos játékot láthattak a nézők. A Haladásnak sok sikert kívánok.

Mátyus János: - Nagyon szoros mérkőzést játszottunk egy remekül felkészített gárdával találkoztunk. Hasonló játékerőt képviselnek, mint mi. A meccs elég furcsán alakult,  az első félidőben gyengébben játszottunk. A szünetben volt néhány változtatás - utána jól is futballoztunk, sajnos kaptunk egy gólt. Majd még gyorsan felálltunk, kiegyenlítettünk. Aztán jött a csattanó, egy beívelésből az ellenfél játékosa gólt szerzett. Kicsit fájó, hogy az a futballista szerezte a gólt, akit mi készítettünk fel a bajnokságra - de az élet így adta. A tavaszhoz képest a védekezésünk nem működik annyira jól, akkor rengeteg mérkőzést lehoztunk nullára - ebben a bajnokságban ez még nem sikerült. Lapoznunk kell és készülnünk a Szeged ellen. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink