Szombathelyi Haladás


Iksz a Bajnokok Ligája-induló ellen


2020.07.26. 22:30
haladas.hu

Jó meccset játszott jó erőt képviselő szlovén ellenfelével a Haladás-Viktória NB I-es – az edzőmérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. Idei harmadik edzőmérkőzésén a szlovén ezüstérmes, Bajnokok Ligája-induló Pomurje együttesét fogadta a szombathelyi együttes.

Haladás-Viktória FC–ZNK Pomurje Beltinci 1-1 (1-0). – Újperint, Király Sportlétesítmény, 150 néző, felkészülési női labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács G.
Haladás-Viktória: Bíró – Balogh, Horti, Jánosi, Fördős – Hajba, Kovács V. (Varga B., 73.), Németh Zs. (Kopcsándi, 60.), Harsányi A. (Csutoros, 60.) – Szil (Böcskei, 87.), Németh A. (Németh M., 70.). Edző: Szabados György.
Hazai gólszerző: Fördős (23.).
Szervezett, motivált játékkal nyitott a Viktória, és a folytatásban is kézben tartotta az irányítást – sőt, a meccs nagy részében mezőnyfölényben játszott. Teljesen megérdemelten szerzett vezetést: Balogh ívelt be szabadrúgásból, Fördős remek ütemben érkezett, megelőzte emberét és a kapuba csúsztatott (1-0). A lendületbe jött Viktória eldönthette volna a mérkőzés sorsát, de Balogh és Fördős lövésénél is a kapufa sietett a szlovén együttes segítségére. Sőt, egy labdavesztés utáni kontrát góllal zárt a Pomurje, így az 57. percben kiegyenlített. A váratlanul bekapott gól nem törte meg a hazai gárdát, továbbra is magánál tartotta az irányítást, de a győzelmet jelentő második gólt már nem sikerült begyötörni az ellenfél kapujába. A döntetlennel a Pomurje lehet elégedettebb.

                           Fördős Beatrix szerezte a szombathelyi gólt Fotó:Unger Tamás/Vas Népe

– Ez a mérkőzés már sokkal jobban nézett ki, mint az előző, tetszett, amit láttam – értékelt a Viktória edzője, Szabados György. – Természetesen még akadnak hibák, helyenként érződik például az összeszokatlanság, de ma is tettünk egy kis lépést afelé, hogy ütőképes csapattá váljunk. A társaság jól dolgozik, egyre jobban érti, hogy mi az elvárás, mi a cél – meg kell dicsérnem az egész csapatot.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink