Szombathelyi Haladás


Vezetőedzőnk értékelése


2020.07.26. 09:00
PA

Így látta a Mol Fehérvár (0-0) elleni bajnoki főpróbát Mátyus János.

- Mivel idén ez volt az utolsó felkészülési mérkőzésünk, utoljára ismétlem magam: az edzőmeccsekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni – jelezte Mátyus János. – Gyakorlatilag valamennyi felkészülési meccsünk elérte a célját, ami az volt, hogy a taktikailag és fizikailag is felkészüljünk a szezonra és a játékosok beverekedjék magukat a kezdőbe. Hangsúlyozom, a Mol Fehérvár elleni meccsnek sem tulajdonítok nagy jelentőséget. Ám mindenesetre az, hogy nem kaptunk gólt és hogy a meccs nagy részében minimum nem játszottunk alárendelt szerepet, egyaránt pozitívum. Védekezésünk tehát rendben volt, a remek játékosokból álló Fehérvár ellen nem kaptunk gólt. S támadásban is voltak szép megoldásaink, a helyzetkihasználáson persze még van mit javítani. A legfontosabb az, hogy a nyitányon, Siófokon sikeresek legyünk.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink