Szombathelyi Haladás


Remek fogadtatás, kiváló edzőpartner


2020.07.13. 23:30
PA

Németh Milán jó szívvel emlékezik vissza a szombati, esőáztatta edzőmérkőzésre.

A mérkőzés nem csak azért volt felejthetetlen, mert az első félidő derekán eleredt az eső, a levegő pedig pillanatok alatt 18 fokra hűlt...Hanem, mert a vépiek profin szervezték meg a találkozót, például egy sárga mellényes rendező megmutatta, az autós hol hajtson be a parkolóba, egy másik pedig konkrétan a helyet is megmutatta, hová álljon. Aztán volt kezdőrúgás is, no és a jó hangulathoz hozzájárultak a Haladás-szurkolók is, például a B-közép egy része is elutazott Vépre, kitűzték zászlóikat, verték a dobot és drukkoltak, amíg jobbnak nem látták a fa alá behúzódni a szakadó eső miatt. A találkozó után a hazai csapat magyaros vacsorára látta vendégül a Haladást. Csapatunk Vépen élő védője - a szombati meccsen a Hali csapatkapitánya - Németh Milán szép góllal járult hozzá a Haladás 8-1-es győzelméhez. 

– Az első félidőben a mi sorunk - ahogy az edzőnk kérte – rendben lehozta a meccset – mondta a vasiak 32 éves bal oldali védője, az ötödik gólt jegyző Németh Milán. - A vépiek nagyon lelkesen futballoztak, de a meccsen kijött a két osztálynyi különbség. Remekül szolgálta a felkészülést a találkozó, kiváló edzőpartner volt a Vép, ráadásul a csapat nevében is mondhatom, nagyon korrekt fogadtatásban volt részünk, amit ezúton is köszönünk. Tényleg minden - pálya, vacsora - nagyon rendben volt. A gólom? Nem mondom, hogy pont így akartam, de szerencsére jól sült el a megoldás. (Németh balról, ballal csavart a bal felső sarokba.). Ami a felkészülést illeti, múlt héten kaptuk eddig a legkeményebb terhelést, ilyenkor különösen fontos odafigyelni a regenerációra, profi játékosok vagyunk, tudjuk, hogy mikor kell a pihenő. Szerintem egyre inkább sikerül elsajátítanunk azt, amit Mátyus János kér tőlünk az edzéseken. Kell is az erő, az ötlet, mert nagyon kemény bajnokság előtt állunk, a mezőny garancia arra, hogy nagy iramú, izgalmas meccsek lesznek. Az első ötben szeretnénk végezni!

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink