Szombathelyi Haladás


Vépi vendégjáték


2020.07.10. 13:40
PA

Szombaton 17.30-as kezdéssel a Vép VSE otthonában lép pályára csapatunk. Németh Milán különleges összecsapás előtt áll.

A Siófok (2-1) és a Pécsi MFC (2-0) elleni 45 perces siófoki mérkőzések, a minitorna után ezúttal szombaton már rendes, 90 perces találkozót vív a Szombathelyi Haladás. A mieink 17.30-as kezdéssel a megyei I-ben szereplő Vép VSE otthonában szerepelnek. A vépiek a 2019/20-as bajnokság lefújásakor vezették a megyei I-es tabellát, a második Celldömölk egy meccsel kevesebbet játszott náluk. 

Csapatunk bal oldali védője, Németh Milán számára különleges a szombati találkozó. Milán ugyanis Vépen nőtt fel, jelenleg is ott él és 2005-től 2007-ig Vépen futballozott.  

- Őszintén szólva magam is meglepődtem, amikor Schimmer Szabolcs még korábban felhívott, hogy képzeljem, Vépen is játszunk edzőmérkőzést - mondta a Hali 32 éves bal oldali védője, Németh Milán. - Szabi a Király SZE-ben edzősködik és mivel a vépiek trénere, Török Richárd is ott dolgozik, így jött az ötlet, hogy a két csapat játsszon egymással. Nekem tehát semmi közöm sem volt a szervezéshez - de természetesen nagyon örülök, hogy így alakult! Vépen ugye már futballoztam, de a Vép ellen még sohasem. Annál rutinosabb vagyok, hogy egy-egy meccs előtt izguljak, ám most van bennem egy kis drukk. Sok barátom, ismerősöm, családom is kint lesz a találkozón - nem szeretnék kudarcot vallani. Vépen sok Hali-szurkoló él, aki rendszeresen kijár a meccseinkre, de most néhányuk biztosan inkább saját csapatának, azaz a Vépnek drukkol majd. Egyénbként már mennek az ilyenkor szokásos élcelődések, hogy hány góllal vernek meg minket - de ugye ez a futball velejárója. A Vép egy fiatal, jó csapat, sokan - hozzám hasonlóan - a Lurkóban kezdték pályafutásukat és szeretnék megmutatni szombaton, mit tudnak. De amúgyis több gyermekkori barátom is szerepel a vépieknél, velük együtt kezdtem el focizni. Azt tudom, sokan kijönnek a mérkőzésre, remélem jó meccset láthatnak - természetesen nyerni akarunk.

                                Németh Milán számára különleges lesz a szombati mérkőzés

A szombaton 17.30-kor kezdődő találkozóra ingyenes a belépés.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink