Szombathelyi Haladás


Erős ellenfél a Haladás


2020.02.19. 12:10
haladas.hu

A Budapest Honvéd edzője Giuseppe Sannino és védője, Macdonald Niba nyilatkozott a szerda esti esélyekről.

- A legnagyobb hiba lenne, ha úgy gondolkoznánk, hogy egy másodosztályú csapat ellen úgyis gólokkal nyerünk majd, butaság lenne így állni a mérkőzéshez, a futball nem erről szól, és nem arról, hogy mit beszélünk a meccsek előtt – hangsúlyozta Giuseppe Sannino,a  kispestiek trénere a honvedfc.hu oldalon. – A pályán tizenegy játékos küzd tizenegy ellen, ott dől el minden, ott kell jól teljesíteni. Ha azt hiszed, hogy könnyű dolgod lesz, akkor könnyen bajba kerülhetsz. Fontos mérkőzés lesz a szerdai is, ennek megfelelően készülünk rá, biztosan meg kell szenvednünk a sikerért, de bízom benne, hogy a lefújás után majd mosolyogva beszélhetünk a párharcról. Addig azonban a pályán kell megmutatni, hogy mire vagyunk képesek!”

- Megnyertük az első mérkőzést, de vár még ránk a visszavágó és ott is mindent bele kell adnunk – mondta a Honvéd oldalán a nyáron igazolt Macdonald Niba. – Erős ellenfélnek tartom a Haladást, biztos, hogy szerdán is feltüzelve lépnek már pályára. Ilyenek a kupasorozatok, egy alsó osztályú csapat mindent belead, amikor első osztályú riválissal találkozik, tudva azt is, hogy neki nincs veszítenivalója. Azonban a mi célunk is egyértelmű: kiharcolni a továbbjutást! Elképzelhető, hogy ellenfelünk ezúttal többet támad majd, erre is felkészülünk, történjék bármi is, a maximumot kell nyújtani, csapatként futballozni és mindent megtenni a sikerért. Jól érzem magam, készen állok a játékra, amennyiben a mester is úgy gondolja, hogy a csapat segítségére lehetek, küzdeni fogok a társakért, a stábért, a szurkolókért!

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink