Szombathelyi Haladás


Séllei Árpád a Haladás ügyvezető igazgatója


2019.12.04. 11:40
PA

A Szombathelyi Haladás szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen Séllei Árpádot nevezték ki a futballklub ügyvezető igazgatójává.

Mint ismert, az eddigi ügyvezető igazgató, Tóth Miklós november 30-cal közös megegyezéssel távozott a Szombathelyi Haladástól. A klub szerda délelőtt tulajdonosi taggyűlést tartott, melyen a Szombathelyi Haladás új ügyvezető igazgatójává Séllei Árpádot nevezte ki. Az ügyvezető megbízatása határozatlan időre szól.

- A jelenlegi helyzetben rajtam kívül senki sem vállalta el a megbízatást, én voltam az egyedüli jelölt – mondta Séllei Árpád, aki maradt a Haladás Marketing Kft. ügyvezető igazgatója is. – Nagy feladatba vágtam a fejszém, ugyanakkor óriási megtiszteltetés is ez a pozíció. Hasonlóan nagy feladat vár rám, mint 2006-ban, amikor a megszűnés határán lévő Haladásba tulajdonosként beléptem. Olyan ügyvezetőre volt most szükség, akit a városvezetés, a játékosok, a szurkolók elfogadnak - és nem támadható. Emellett olyanra, aki ismeri a klub szerződéseit, a dolgait, a felépítését, a jelenlegi helyzetét. Úgy érzem, ezért esett rám a választás - és a tulajdonosok támogatását is élvezem. Most első lépésként stabilizálni kell a klub helyzetét, hogy ennél mélyebbre ne kerüljön. 

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink