Szombathelyi Haladás


Az éllovas vendége a Haladás-Viktória FC


2019.10.18. 15:00
PA

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában vasárnap 14 órakor a Haladás-Viktória FC a listavezető MTK otthonában lép pályára.

A tavalyi második MTK hat forduló után vezeti a tabellát. Cseh András vezetőedző csapata az első öt meccsét megnyerte, legutóbb 1-1-es döntetlent játszott Diósgyőrben. A negyedik helyezett szombathelyiek a 6. fordulóban értékes döntetlent játszottak a bajnoki címvédő FTC ellen, és önbizalmukat növelheti az is, hogy mindkét idegenbeli meccsüket (Astra 3-0, ETO FC Győr 3-1) megnyerték.

– Nagy meglepetés számomra, hogy ilyen remekül szerepel az MTK – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Ám mint minden sorozat, ez is megszakad egyszer – azon leszünk, hogy meglepetést okozzunk. Az MTK stílusos, jó futballt játszik, fontos lesz tehát, hogy ne engedjük őket kibontakozni, ne játszhassákm, amit tudnak, amiben jók. Nemcsak a hazaiak, mi is jó formában vagyunk, egy pontot mindenképpen szeretnénk elhozni a fővárosból. Sérült és eltiltott játékosunk sincs.

                                  A válogatott Tóth Alexandra hasznosan, jól futballozik a középpályán

Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs.– Tálosi, Tóth A. – Szakonyi, Rácz, Öreg – Siklér.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink