Szombathelyi Haladás


Régi-új ismerős a Haladásnál


2019.09.03. 15:00
PA

Csapatunknál szerepel próbajátékon két védő, Kristián Kolcák és Mihajlo Rjasko.

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben zajlik az élet a Haladás házatáján. Noha az átigazolási időszak már augusztus 31-én lezárult,  a csapat nélküli, szabadon igazolható játékosokat bármikor lehet szerződtetni. A hét forduló után a 12. helyen álló szombathelyi zöld-fehéreknél egy ismerős arc is felbukkant a kedd délutáni tréningen. Próbajátékon szerepel az elmúlt bajnokságot Szombathelyen töltő szlovák belső védő, Kristián Kolcák. A 29 éves játékos kontraktusa június 30-án lejárt a vasiaknál, azóta nem volt csapata. A tesztre pedig azért van szükség, mert a jelenlegi vezetőedző, Supka Attila még nem dolgozott a játékossal.

Szintén próbajátékon van a Haladásnál a legutóbb Kisvárdán futballozó, de már szabadon igazolható ukrán belső védő, Mihajlo Rjasko. A 22 esztendős futballista 2017 februárjában szerződött a Kisvárdára, a másodosztályban másfél idény alatt 31 találkozón lépett pályára, két gólt szerzett. Aztán Rjasko tavaly nyáron súlyos térdsérülést szenvedett, így az ősszel az NB I-ben már nem játszhatott. Tavaszra felépült, de már nem kapott lehetőséget.

Kolcák és Rjasko egyaránt futballmagyarnak számí, utóbbinak magyar útlevele is van.

További hírek

Megtekintés
Sérülések után

Schimmer Szabolcs játéka kérdéses, Rózsa Dániel és Medgyes Zoltán már edz, Németh Márió rehabilitációját végzi.
0 0 0 2020.02.26. 17:05
Megtekintés
Szurkoljuk ki a győzelmet!

Már megvásárolhatóak a belépők a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Dorogi FC Merkantil Bank Liga-mérkőzésre.
0 0 0 2020.02.26. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink