Szombathelyi Haladás


Régi-új ismerős a Haladásnál


2019.09.03. 15:00
PA

Csapatunknál szerepel próbajátékon két védő, Kristián Kolcák és Mihajlo Rjasko.

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben zajlik az élet a Haladás házatáján. Noha az átigazolási időszak már augusztus 31-én lezárult,  a csapat nélküli, szabadon igazolható játékosokat bármikor lehet szerződtetni. A hét forduló után a 12. helyen álló szombathelyi zöld-fehéreknél egy ismerős arc is felbukkant a kedd délutáni tréningen. Próbajátékon szerepel az elmúlt bajnokságot Szombathelyen töltő szlovák belső védő, Kristián Kolcák. A 29 éves játékos kontraktusa június 30-án lejárt a vasiaknál, azóta nem volt csapata. A tesztre pedig azért van szükség, mert a jelenlegi vezetőedző, Supka Attila még nem dolgozott a játékossal.

Szintén próbajátékon van a Haladásnál a legutóbb Kisvárdán futballozó, de már szabadon igazolható ukrán belső védő, Mihajlo Rjasko. A 22 esztendős futballista 2017 februárjában szerződött a Kisvárdára, a másodosztályban másfél idény alatt 31 találkozón lépett pályára, két gólt szerzett. Aztán Rjasko tavaly nyáron súlyos térdsérülést szenvedett, így az ősszel az NB I-ben már nem játszhatott. Tavaszra felépült, de már nem kapott lehetőséget.

Kolcák és Rjasko egyaránt futballmagyarnak számí, utóbbinak magyar útlevele is van.

További hírek

Megtekintés
Bajban női csapatunk is

A koronavírus-járvány miatt egymás után jelentik be a futballklubok, hogy kénytelenek játékosaik fizetését csökkenteni. A Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata sem kivétel ez alól.
0 0 0 2020.04.04. 20:10
Megtekintés
Fizetéscsökkentés

A koronavírus-járvány miatt több más futballklubhoz hasonlón az NB II-es Szombathelyi Haladásnál is csökkentik a bérköltségeket. Nagy szükség lenne most támogatókra!
0 0 0 2020.04.02. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink