Szombathelyi Haladás


Eltörött Gaál Bálint csuklója


2019.08.07. 22:00
PA

Támadónkat kórházba szállították, több hetet kénytelen kihagyni.

Yuriy Habovda, Tóth-Gábor Kristóf után újabb játékosunk dőlt ki hosszú időre - a Siófok ellen ugyanis Gaál Bálint csuklótörést szenvedett. A 80. percben Tóth Dávid jobb oldali beadására az ötösön Gaál Bálint és két siófoki védő érkezett - utóbbiak meglökték a felugró csatárt, aki a jobb kapufának esett. Lehetett látni, hogy komoly a baj, hiszen a vendégjátékosok is mutogatták, itt bizony orvosra lesz szükség, Nos, a Haladás orvosi stábja kezelése vette a támadót, majd a mentősök is megérkeztek - végül hordágyon vitték le a támadót.

A diagnózis: Gaál bal csuklója eltörött, felépülése hosszú heteket vesz igénybe. Amennyiben megműtik, speciális rögzítőkötéssel esetleg valamivel korábban visszatérhet a pályára.

Mindenesetre az eset simán megért volna egy tizenegyest, ugyanis mindkét siófoki labdarúgó meglökte Gaált...

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink