Szombathelyi Haladás


A Mattersburg ellen kezdünk


2019.05.21. 21:00
haladas.hu

Alakul az edzéseket június 20-án indító csapatunk felkészülési programja.

Mint arról beszámoltunk, a vasárnap esti záró csapatvacsorát követően pihenőre vonultak a Szombathelyi Haladás labdarúgói. Mint azt Tóth Miklós a banketten elmondta, legközelebb június 20-án 15 órakor a stadion öltözőjében találkozik a csapat, akkor kezdi a felkészülést együttesünk. Az, hogy kik alkotják a keretet és ki irányítja a gárdát, még nem dőlt el, az viszont biztosnak látszik, hogy három felkészülési mérkőzést biztosan vív a Haladás és részt vesz a hagyományos Király Kupán is.

A mieink első edzőmérkőzésüket június 28-án az ausztriai Schachendorfban a szintén osztrák első osztály nyolcadik helyén végzett SV Mattersburg ellen játsszák. A schachendorfi klub idén ünnepli 50 éves fennállását és a Mattersburg mellett a Haladást hívta meg a gálameccsre. Ezt követően - legalábbis a jelenlegi tervek szerint - július 10-én a német másodosztály hatodik helyén végzett Holsten Kiel lesz a zöld-fehérek ellenfele - találkozóra valahol Ausztriában kerül sor. Majd július 12-én 19 órakor az osztrák harmadik ligás Lafnitz vendégei leszünk és részt veszünk a július 19-i Király Kupán is. Ezen kívül még több edzőmérkőzés is szervezés alatt van. Az NB II. augusztus 4-én rajtol.

 

További hírek

Megtekintés
Bosnjak: részleges bokaszalag-szakadás

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott védője két-három hétig nem edzhet.
0 0 0 2019.12.05. 19:30
Megtekintés
Három szombathelyi győzelem

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok idei utolsó fordulójában az Illés Akadémia-Haladás U14-es és U15-ös és U16-os csapata is nyerni tudott. Az U17-es döntetlent játszott, az U19-es viszont kikapott.
0 0 0 2019.12.05. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink