Szombathelyi Haladás


Hároméves profi szerződést kapott a Hali fiatalja


2016.09.09. 20:19
haladas.hu

Az FTC elleni edzőmérkőzésen csereként beálló és gólt szerző Dombi Gergő három évre kötelezte el magát csapatunkhoz.

Újabb tehetséges játékossal, az 1999-es születésű, szekszárdi születésű, az Illés Akadémián nevelkedett Dombi Gergővel ma hároméves szerződést írt alá a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata.

- Gergő két éve került akadémiánkra, szorgalmát, kitartását bizonyítja, hogy noha térdkalácstörést szenvedett fél év után felépült - mondta Pacsi Bálint, az Illés Akadémia szakmai igazgatója, a Haladás másodedzője. - Ilyen sérülés után sokan járni is nehezen tanulnak meg, ő pedig immáron a felnőttcsapat tagja lett, az első 1999-es születésű játékosa a keretnek. Felépülésében nagy szerepe volt Orbán Attila rehabilitációs edzőnek is, aki rengeteget dolgozott vele. A támadósor jobb és bal oldalán egyaránt bevethető futballista, jól cselez, nem csak labda nélkül, labdával is villámgyors. Az FTC elleni edzőmeccs előtt egyénként jómagam javasoltam Mészöly Gézának, hogy vegye számításba. Örülök, hogy remekül helytállt, gólt is szerzett. Noha Gergő profi szerződést kapott, elsősorban változatlanul az U19-es csapatnál készül, de az első csapattal is edz majd.

- Kvalitása, utóbbi fél évben megmutatkozott káprázatos fejlődése, a Balatonfüreden nyújtott teljesítménye, valamint a heti edzésmunkája alapján abszolút kiérdemelte a profi szerződést - összegzett Pacsi Bálint.

További hírek

Megtekintés
Családi okok miatt nem Jovic ül a kispadon vasárnap

A Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen Rúzsa Iván másodedző helyettesíti majd.
0 0 0 2023.12.02. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Gyirmót bajnokit

Az alábbi streamen közvetítjük a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Gyirmót FC Győr Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2023.12.02. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink