Szombathelyi Haladás


Bosnjak készül a visszatérésre


2019.03.27. 16:10
Pum András

A Szombathelyi Haladás szerb-magyar bal oldali védője, Bosnjak Predrag reméli, májusban pályára léphet.

A Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Bosnjak Predrag még a tavaly december 8-i, MTK elleni idegenbeli mérkőzésen szenvedett vállszalagszakadást. A vasiak egyszeres válogatott védőjét február 11-én, a szerbiai Újvidéken műtötték meg - azóta otthon lábadozott, múlt csütörtökön érkezett vissza Magyarországra.

- A műtét utáni első héten semmit sem csinálhattam a bal karommal, persze nem is igen tudtam volna, mert nagy fájdalmaim voltak, amit csak erős fájdalomcsillapítóval tudtam elviselni - mondta a 33 esztendős Bosnjak. - Az azt követő időszak sem volt kellemes, mert amellett, hogy rögzítőkötéssel felkötötték a vállam, még egy kispárnát is be kellett tenni a könyököm és a testem közé, így 30 fokos szögben állt a karom. Erre azért volt szükség, nehogy megfeszüljön a vállszalagom. A kényelmetlen testhelyzet miatt öt héten keresztül csak a fotelban tudtam aludni. Hetente kétszer jártam Újvidékre kitisztítani a sebet, a karommal sokmindent nem tudtam kezdeni, leginkább csak pihentettem. Ahogy levették a rögzítőkötést, másnap már jöttem vissza Szombathelyre. Azóta heti három alkalommal gyógytornára járok, de terveim szerint hamarosan ötre emelem az adagot - úgy érzem, jót tesz a foglalkozás és még többre van szükségem. Emellett Lukács Tihamér erőnléti edző irányításával készülök, guggolásokat végzek, biciklizek és hasonlók gyakorlatokat csinálok. Ha minden jól megy, két hét múlva elkezdhetek futni, aztán a labdás gyakorlatokba is beszállhatok. Terveim szerint még ebben a bajnokságban pályára léphetek, remélelm május elején már játékra jelentkezek.

 

                                            A tervek szerint májusban visszatérhet a Hali csapatkapitánya

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a szerdai mérkőzésre

Hétfőn 13 órától elővételben három helyen is megvásárolhatóak a szerdai (19.00) Szombathelyi Haladás-Szolnok Merkantil Bank Liga-mérkőzésre a jegyek.
0 2 0 2020.08.03. 00:30
Megtekintés
Így látta a mérkőzést Mátyus János

Vezetőedzőnk értékelése a Siófok-Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga-találkozóról.
0 0 0 2020.08.02. 21:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink