Szombathelyi Haladás


Befejeződött a sportkomplexum alapozási munkáinak túlnyomó része


2016.09.02. 11:30
haladas.hu

Utolsó fázisba ért a sportkomplexum alapozási munkálatainak túlnyomó része. Hasonlóképp vége felé közelednek a nagytömegű épületalapozáshoz köthető földmunkák is.

A sportcsarnokba tervezett lépcsőház és liftakna monolit vasbeton szerkezetének építését befejezve, megkezdődtek a vasalt padlólemez betonozási munkái is. Utóbbi munkafázis a sportcsarnokban és VIP területen is elindult.

Nagy területen elkészültek a padlólemez alatti gépészeti vezetékek fektetésével is, így a padlólemez betonozásával a vízszigetelési feladatok is időszerűvé váltak, a VIP egyes részein már szigetelt felületek is találhatók.

A sportcsarnokban és a stadion részen jó ütemben haladnak a kőműves falazási munkák. A stadion keleti oldalán a lelátó elemeket tartó előregyártott gerendák beemelésre kerültek és a lelátók alatti KIOSZK egységek válaszfalai is jószerivel elkészültek.  A Rohonci úti kerítéssel párhuzamosan épül egy a sportlétesítményektől külön álló, de azokkal szerves egységet alkotó múzeum - shop - múzeum épületegyüttes, melynek alapozási munkái a héten kezdődtek el.

A kivitelezők a munkák kezdete óta 16 ezer köbméter betont és 1500 tonna betonacélt építettek be. Az elkövetkezendő egy hónapban tovább folytatódik mind a sportcsarnok, mind a stadion előregyártott vasbeton szerkezeteinek helyszíni szerelési munkái, illetve ezzel párhuzamosan a kőműves munkák is.Ősz vége felé megkezdődhetnek az épületgépészeti és villamos alapszerelések is.

 

További hírek

Megtekintés
Családi okok miatt nem Jovic ül a kispadon vasárnap

A Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen Rúzsa Iván másodedző helyettesíti majd.
0 0 0 2023.12.02. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Gyirmót bajnokit

Az alábbi streamen közvetítjük a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Gyirmót FC Győr Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2023.12.02. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink