Szombathelyi Haladás


Remek körülmények várják a Halit


2019.01.05. 21:10
haladas.hu

Ötcsillagos hotel, négy füves edzőpálya, három edzőmérkőzés Törökországban.

Mint arról korábban beszámoltunk,  január 18-25 között a törökországi Larában edzőtáborozik a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehérek az ötcsillagos Hotel Fame Residence-ben vernek tanyát. A mieink a szállodától mindössze ötpercnyire lévő edzőközpontban tréningezhetnek nap mint nap, ahol négy füves pálya áll rendelkezésükre. Abban az időben egyébként a Budapest Honvéd is Larában edzőtáborozik.

A vasiak január 22-én a 14 csapatos román első osztály negyedik helyén álló Sepsi OSK, 24-én a román sereghajtó FC Voluntari ellen vívnak edzőmeccset. A harmadik ellenfél vélhetően egy kazah csapat lesz - de napokon belül ez is kiderül.

Az NB I-es csapatok közül egyébként csupán a Debrecen marad télen Magyarországon, a többiek Egyiptomban (Kisvárda), Törökországban (Paks, FTC, Újpest, Honvéd, MTK, Diósgyőr, Mezőkövesd) és Spanyolországban (Vidi, Puskás Akadémia) készülnek a tavaszra.

További hírek

Megtekintés
Két akadémista siker

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokság tavaszi első fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U15-ösök és az U19-esek tudtak nyerni.
0 0 0 2020.02.27. 12:00
Megtekintés
Sérülések után

Schimmer Szabolcs játéka kérdéses, Rózsa Dániel és Medgyes Zoltán már edz, Németh Márió rehabilitációját végzi.
0 0 0 2020.02.26. 17:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink