Szombathelyi Haladás


Holdampf Gergő a Haladásban


2019.01.03. 15:00
Pum András

A legutóbb a Budapest Honvédban futballozó középpályás csütörtökön már Szombathelyen edzett.

A soproni születésű Holdampf Gergő utánpótlás-játékosként Sopronban majd a ZTE-ben szerepelt, felnőtt pályafutását Újpesten kezdte, utána visszatért szülővárosába – aztán Nyíregyházára került. Majd 2018 nyarán a Budapest Honvédhoz igazolt, ám télen közös megegyezéssel szerződést bontott a kispestiekkel. Az egyszeres U20-as válogatott játékos összesen két alkalommal lépett pályára az NB I-ben, az ősszel mindkétszer csereként állt be a fővárosi együttesbe. Ezen kívül 112-szer NB II-es meccset tudhat a háta mögött.

– Mivel ősszel kevés játéklehetőséghez jutottam Kispesten, így a télen közös megegyezéssel szerződést bontottunk – mondta a 24 éves játékos. – Megkeresett a Haladás – és nem sokat gondolkodtam, nagy örömmel igazoltam  Szombathelyre. Óriási kihívás ez számomra minden erőmmel azon leszek, hogy bentmaradjon a csapat. Bízom abban, hogy ősztől is NB I-es lesz a Haladás. A középpálya közepén érzem  magam a legjobban, de nyilván ott játszom, ahová az edzőm állít. Ami a csapatot illeti, Sopronban együtt futballoztam Gaál Bálinttal, Rácz Barnabással és Jancsó Andrással – nem idegen helyre kerültem tehát. 

Holdampf fél plusz egy évre írta alá.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Szombathelyi Haladás-Gyirmót bajnokiról

A vasárnapi, 1-1-re végződött Merkantil Bank Liga-mérkőzés videós anyaga.
1 0 0 2023.12.04. 22:00
Megtekintés
Rúzsa Iván értékelése

Aleksandar Jovic vezetőedző távollétében Rúzsa Iván másodedző a sajtótájékoztatón elmondta: eseménydús mérkőzést vívtunk a Gyirmóttal, amelyen a játékosok megmutatták karakterüket. Rúzsa azt természetesen sajnálja, hogy végül nem sikerült nyernünk.
1 0 0 2023.12.04. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink