Szombathelyi Haladás


Mészöly Géza és Csertői Aurél értékelése a sajtótájékoztatón


2016.08.21. 20:30
Pum András

Így látta a mérkőzést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Paksi FC vezetőedzője.

Mészöly Géza: - Számítottunk rá, hogy a Paks betolja a csapatbuszt a kapuja elé, de arra is, ha lehetősége nyílik, támadni is fog. Nagyon büszke vagyok a csapatra, egy hét alatt már a harmadik meccsünket játszottuk,ez az első negyedórában érződött is. Ekkor a középpályán fölénk kerültek a paksiak, ám hamarosan rendeztük sorainkat. Nagyon örülök, hogy ezúttal is gólra gólt akartunk rúgni - ez sikerült is. Elsősorban csapategységben, mentálisan nőttünk a Paks fölé. Nincsen sértődöttek, Gaál Bálint és Rózsa Dániel akarata példaértékű, akkor mutatják meg, mire képesek, amikor kell. Örülök, hogy a fiatal Tóth Máté ezúttal is jól szállt a mérkőzésbe. 

Csertői Aurél: - Nem kezdtük rosszul mérkőzést, akadtak lehetőségeink - igaz az ellenfélnek is. Az első félidőben jobbára a mi akaratunk érvényesült, a másodikban inkább a Haladásé. Sajnos a támadójátékunk nem volt elég határozott, elöl csődöt mondtunk és egyébként is agresszívabban kellett volna futballoznunk. Nem tudtunk válaszolni a szombathelyi gólokra. 

További hírek

Megtekintés
Rangadót vív a Szombathelyi Haladás II.

A Szombathelyi Haladás II. vasárnap 17 órai kezdéssel a Király SE-t fogadja az Illés Akadémián.
0 0 0 2023.09.23. 11:50
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga 8. fordulőjában vasárnap 19.45-kor (Tv: M4 Sport) a Szombathelyi Haladás az ETO FC Győr otthonában lép pályára.
0 1 0 2023.09.22. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink