Szombathelyi Haladás


Mészöly Géza és Csertői Aurél értékelése a sajtótájékoztatón


2016.08.21. 20:30
Pum András

Így látta a mérkőzést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Paksi FC vezetőedzője.

Mészöly Géza: - Számítottunk rá, hogy a Paks betolja a csapatbuszt a kapuja elé, de arra is, ha lehetősége nyílik, támadni is fog. Nagyon büszke vagyok a csapatra, egy hét alatt már a harmadik meccsünket játszottuk,ez az első negyedórában érződött is. Ekkor a középpályán fölénk kerültek a paksiak, ám hamarosan rendeztük sorainkat. Nagyon örülök, hogy ezúttal is gólra gólt akartunk rúgni - ez sikerült is. Elsősorban csapategységben, mentálisan nőttünk a Paks fölé. Nincsen sértődöttek, Gaál Bálint és Rózsa Dániel akarata példaértékű, akkor mutatják meg, mire képesek, amikor kell. Örülök, hogy a fiatal Tóth Máté ezúttal is jól szállt a mérkőzésbe. 

Csertői Aurél: - Nem kezdtük rosszul mérkőzést, akadtak lehetőségeink - igaz az ellenfélnek is. Az első félidőben jobbára a mi akaratunk érvényesült, a másodikban inkább a Haladásé. Sajnos a támadójátékunk nem volt elég határozott, elöl csődöt mondtunk és egyébként is agresszívabban kellett volna futballoznunk. Nem tudtunk válaszolni a szombathelyi gólokra. 

További hírek

Megtekintés
A védelem oszlopa

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) által rendezett szavazáson a mezőnyjátékosok között a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának védője, Gődér Brigitta végzett az élen.
0 0 0 2023.06.03. 11:00
Megtekintés
Elköszönt Michal Hipp vezetőedző

Elköszönt a Szombathelyi Haladástól Michal Hipp vezetőedző. A szlovák tréner szerződése június 30-án jár le.
0 0 0 2023.05.31. 13:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink