Szombathelyi Haladás


Mészöly Géza és Horváth Ferenc értékelése


2016.08.13. 20:20
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a Diósgyőr szakvezetője értékelte a szombat esti bajnokit.

Mészöly Géza: - Remek első félidőt produkáltunk, gyönyörű gólokat szereztünk, nagyon egyben volt a csapat. A második 45 percet is jól kezdtük, megvoltak a helyzeteink az újabb gólokra - de aztán inkább már taktikusan futballoztunk. Nagyon akarta a sikert a csapat, örülök, hogy ismét két góllal győztünk. Büszke vagyok a csapatra. Örülök, hogy egyre többen látogatnak ki a meccseinkre klassz volt a hangulat és remek érzés volt a lefújás után együtt ünnepelni a szurkolókkal. Remélem legközelebb még többen kijönnek!

Horváth Ferenc: - A meccs elején megkaptuk a szokásos gólunkat, ami már sorozatban rányomja bélyegét a teljesítményünkre. Nem ütköztünk, nem nyertünk párharcokat, a játék valamennyi elemében alulmúltuk önmagunkat. A szünetben megkérdeztem a fiúkat, nem zavarja őket, hogy ennyi gólt kaptunk és önbecsülésüket, hogy ilyen könnyű gólokat kaptunk. Aztán a szünet után a vakok látni, a bénák járni kezdtek, erre a teljesítményünkre már lehet építeni. Sajnos későn jött a szépítő találatunk. 

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink