Szombathelyi Haladás


Szerződést hosszabbított Kiss Tamás


2018.01.23. 11:50
Pum András

2020.december 31-ig kötelezte el magát a 2017-es év felfedezettjének választott támadónk.

Az NB I-es klubvezetők által az elmúlt év felfedezettjének választott Kiss Tamást még decemberben az ukrán Sahtar Doneck és a török Besiktas hívta próbajátékra. Az Illés Akadémián nevelkedett, ősszel három gólig jutó támadó azonban maradt Szombathelyen, sőt, másfél évvel meghosszabbította 2019. június 30-án lejáró szerződését. A 17 esztendős futballista tehát még három esztendeig, 2020. december 31-ig a zöld-fehérek játékosa. 

- A klub felajánlotta a szerződéshosszabbítást, s miután beszéltem szüleimmel, úgy döntöttünk, az a legjobb számomra, ha hosszú távra elkötelezem magam Szombathelyen - mondta Kiss Tamás. - Jól érzem magam  a Haladásnál, befogadtak a társak, s ez a három évig érvényes szerződés egyfajta biztonságot is nyújt számomra. Persze bármikor érkezhet egy, a klub és számomra is visszautasíthatatlan külföldi ajánlat. Ám konkrét lehetőségről mostanában nem hallottam. Persze egyébként sem ezen jár az agyam, hanem nap mint nap azért edzek, hogy tavasszal minél eredményesebben szerepeljünk. Kemények az edzések, nagyon sokat futunk, nincs olyan tréning, amelyiken ne lehetne elfáradni. De tudjuk jól, a következő fél évre most kell muníciót gyűjtenünk. 

                                   Kiss Tamásnak Michal Hipp gratulált a szerződéshosszabbításhoz

 

További hírek

Megtekintés
Így várja a hétfői meccset ellenfelünk

Szabó István vezetőedző és a kecskemétiek egyik játékosa, Marsa Levente nyilatkozott klubjuk honlapjának.
0 0 0 2021.11.28. 15:50
Megtekintés
Újabb fontos meccs előtt

A Merkantil Bank Liga NB II. 18. fordulójában hétfőn 20 órai kezdéssel (Tv: M4 Sport) az ötödik Szombathelyi Haladás a negyedik helyen álló Kecskeméti TE vendége lesz. 
0 0 0 2021.11.28. 15:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink