Szombathelyi Haladás


Fontos gól volt


2021.07.15. 15:30
PA

A Szombathelyi Haladás támadó középpályása, Tóth Máté számára sokat jelentett az SK Rapid Wien II. (4-1) elleni találata.

A 23 éves Tóth Máté rosszul sikerült szegedi és mezőkövesdi kitérő után igazolt vissza csapatunkba. A támadó középpályás az osztrák másodosztályú SK Rapid Wien II. (4-1) ellen kezdőként 60 percet töltött a pályán és a harmadik gólunkat szerezte.

- Így kellett kezdeni hazai pályán egy mérkőzést - mondta Tóth Máté. - Nagyon jól letámadtuk a Rapidot - ez persze tudatos volt, az volt a taktika, hogy magasan kezdjünk el védekezni. A harmadik percben már 2-0-ra vezettünk, utána egy kicsit belealudtunk a meccsbe - talán tudat alatt úgy gondoltuk, hogy ez a meccs már kézben lesz.  Persze ez nem így van, kaptunk is egy gólt. Utána megráztuk magunkat és egy akció végén egy kipattanót lőttem a kapuba.

                             Tóth Máté harmadik gólunkat szerezte az osztrák csapat ellen

- Mennyire volt ez fontos gól számodra?

- Nekem nagyonis az volt, bevallom, kicsit el is érzékenyültem, hiszen nagyon nehéz évek vannak mögöttem. Lehet, hogy csak edzőmeccs volt, de akkor is rengeteget jelentett, hogy pont itt a stadionban, lőttem. Utoljára egyébként Haladás-játékosként még a soproni vendégjátékunk alatt találtam be. Ahhoz képest, hogy milyen kemény munkát végeztünk az elmúlt hetekben és, hogy milyen fülledt volt a levegő, fizikálisan jól bírtuk és a játék minősége is rendben volt. 

- Sokat kihagytál - most milyen formában érzed magad?

- Hosszú idő maradt ki, egyelőre építgetem magam. Az elsődleges célom, hogy a bajnokságra százszázalékos állapotban legyek. Remélem előbb-utóbb elérem a korábbi formámat - ezért dolgozok keményen nap mint nap.

 

További hírek

Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink