Szombathelyi Haladás


Vereség a Kazincbarcikától


2024.05.05. 21:00
PA

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.

SZOMBATHELYI HALADÁS–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 1–3 (0–2). Szombathely, 737 néző, vezette: Móri.
Haladás: Pálfi – Beronja (Horváth A., 89.), Jagodics M., Ene, Bolla G. – Erdei C., Szakály A. (Zvekanov, a szünetben) – Horváth R. (Csernik, a szünetben), Rácz B., Mohos (Kelemen M., 63.) - Katona I. (Pintér F., a szünetben). Edző: Alekszandar Jovics
Kazincbarcika: Tóth B. – Heil, Szekszárdi M., Dobozi (Papp M., 78.), Kotula – Csilus T., Pethő (Kurdics, 67.) – Pinte B., Csatári, Kártik (Szabó B., 67.) – Pekár (Ádám F., 78.). Edző: Csábi József
Gólszerzők: Zvekanov (86.), ill. Kotula (4.), Pekár (8., 55.  – az elsőt 11-esből)

4. perc: Csatári futott el a jobb oldalon, lapos beadását a középen érkező Kotula öt méterről a kapu közepébe helyezte (0-1).

7. perc: Pethő futott el a bal oldalon, beadásába a bevetődő Horváth Rajmund kézzel ütött bele - tizenegyes. A büntetőt Pekár a bal sarokba helyezte (0-2).

10. perc: Rácz lőtt jobbról, 17 méterről, de a labda az egyik barcikai védő lábáról a jobb felső sarok mellett zúgott el

21. perc: Pinte futott el a jobb szélen, beadását a teljesen egyedül érkező Pethő négy méterről lőtte kapura, de a kimozduló Pálfiról a felső lécre, majd szögletre pattant a labda.

55. perc: Bal oldali beadás után Zvekanov becsúszva röviden mentett, Pekár pedig nyolc méterről, ballal a kapu közepébe lőtt (0-3).

68. perc: Beronja elé került a labda a jobb oldalon, de a védő 20 méteres lövése fölé szállt

86. perc: Erdei jobb oldali szögletét Jagodics a felső lécre fejelte, a kipattanót Zvekanov öt méterről a jobb sarokba fejelte (1-3).

                                              Zvekanov szerezte a szombathelyiek gólját

A hazaiak szempontjából rémálomszerűen, a vendégek szemszögéből nézve álomszerűen kezdődött a mérkőzés. A kazincbarcikai csapat előbb akcióból, majd büntetőből volt eredményes – nyolc perc játék után 2–0-ra vezettek a borsodiak. A két gól alaposan megfogta a hazaiakat, ám aztán összekapták magukat, és átvették a játék irányítását. Újabb gólt mégis a kazincbarcikai csapat szerezhetett volna, de Pethő a lécet találta el. 

A szünet után is a hazaiak kezdtek aktívabban, de gólt ismét csak a vendégek szereztek. Eldőlt a mérkőzés, a hátralévő időben a vasiak próbáltak legalább szépíteni – ez a lefújás előtt sikerült is. A Kazincbarcika némileg meglepő, de megérdemelt győzelmet aratott.

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Szombathelyi Haladás-FC Ajka mérkőzést

A labdarúgó NB II. 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja. Élőben közvetítjük a bajnoki mérkőzést.
1 0 0 2024.05.18. 17:00
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink