Szombathelyi Haladás


Felpörögve


2017.11.29. 20:40
haladas.hu

Remek formában futballozik brazil támadónk, Myke Bouard Ramos.

Kifejezetten jól megy mostanában a játék csapatunk brazil légiósának, Myke Bouard Ramosnak. A 25 éves támadó a 16. fordulóban gólt rúgott a Balmazújvárosnak, aztán betalált az Eszéknek a stadionavatón, majd legutóbb a Ferencváros  (2-1) ellen gólpasszal hívta fel magára a figyelmet. És roppant harcos futballal vette ki a részét a sikerből.

- Ugyanúgy dolgozom, mint eddig, mindent ugyanúgy csinálok – árulta el Myke Bouard Ramos. - De lehet, hogy az új edző érkezésével én is felpörögtem, akárcsak a csapat. Ugyanis magam is érzem, hogy nekem is jobban megy a játék. Nagyon szép az új stadion, és ami még fontosabb, nagy lökést adnak a szurkolók. Óriási élmény volt számomra a szombati derbi. A Fradi ellen is bizonyították, hogy a csapat 12. játékosaként számíthatunk rájuk – nagyon nagy szükségünk van a drukkereinkre. Szerintem eddig egy ilyen igazi hazai pálya hiányzott nekünk. Egy olyan, szurkolókkal megtöltött, parádés hangulattól zengő stadion, ahová egyik ellenfelünk sem jön szívesen.

- Többen mondták, hogy az FTC ellen nagyot küzdöttem, de hát ilyen hangulatban nem is lehetett rosszul futballozni, minden csapattársam becsülettel harcolt – folytatta Ramos. - Igaz, igyekeztem az eddigi meccseinken is harcosan, hasznosan futballozni. Korábban is élveztem a játékot, csak a gól hiányzott. De számomra az a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen. Örülök, hogy a Ferencváros ellen végre megtört egy hosszú sikertelenségi széria. A Fradi elleni játék, teljesítmény, hozzáállás kell hogy legyen a minimum a jövőben. Ezt a lendületet tartani kell a folytatásban! A célunk ugyanis az, hogy a hátralévő két meccsen a lehető legtöbb pontot szerezzük. Legyen bárki is az ellenfél!

                          Ramos lendületes játéka sokat ér csapatunk számára. Fotó: Vas Népe/Unger Tamás

- Most jó a hangulat az öltözőben. Ugyanakkor az trénerünk, Michal Hipp megköveteli a kemény munkát. Pörgős edzéseket tart, szinte minden gyakorlathoz labdát használunk. Kifejezetten jók az első benyomásaim az új szakmai stábról. Bízom benne, hogy a sok munkának mielőbb beérik a gyümölcse – zárta szavait Ramos.

További hírek

Megtekintés
Összeállt a Haladás szezonzáró stábja

A Klub Vezetősége azonnal megtette a szükséges lépéseket, hogy a Vasas elleni mérkőzésre megfelelően tudjon készülni a csapat.
0 0 0 2024.05.07. 15:05
Megtekintés
Jovic lemondott

A Szombathelyi Haladás NB II-es férfi labdarúgócsapatának vezetőedzője Aleksandar Jovic 2024. május 6-án, azonnali hatállyal benyújtotta lemondását, melyet a Klub Vezetősége elfogadott.
0 0 0 2024.05.07. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink