Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Pacsi Bálint és Bódog Tamás


2017.10.28. 17:50
haladas.hu

Így látta a Haladás-Diósgyőr mérkőzést a két vezetőedző.

Pacsi Bálint: - Egyik oldalon mennyiség, másikon minőség. Szégyen és gyalázat amit védekezés címszó alatt bemutattunk. Emellett mind az első, mind a második félidőben olyan helyzeteket hagytunk ki, amit elsőosztályban nem lehet, ezeket pedig az ellenfél megbüntette. A Diósgyőr a szünetben olyan, az Illés Akadémián nevelkedett játékost cserélt be, aki most már válogatott. Hogy gondolok-e a kiesésre? Nem. De magyarázkodni felesleges, ez a játék nem arról szól, hogy mit csináltunk jól a mezőnyben, hanem arról, hogy minimum egy góllal többet rúgj ellenfelednél.

Bódog Tamás: - Az első félidőt jól kezdtük, ám 15-20 perc után a Haladás átvette az irányítást, ebben a periódusban szerencsénk is volt, kimaradtak a szombathelyi helyzetek. A második félidő már rendben volt, az üres területekre bemozogtunk, volt akarat, ötlet,és  jókedv a játékunban, megnyertük a párharcokat. Az ellenfél nem tudott mögénk kerülni. Ugyanakkor az első félidőben akadtak olyan hiányosságok, amiket ki kell elemeznünk. Ami a cseréket illeti Nonót és Ugrait a szünetben akartam behozni, hogy lendületet adjanak játékunknak, ám sérülés miatt spanyol játékosomat már korábban be kellett cserélnem. Szerencsére Ugrai – bár nem örült neki – megértette, miért csereként számolok vele. Ilyen az élet, ha a csapat nyer, az edző jól cserélt, ha kikap, akkor rosszul.

További hírek

Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00
Megtekintés
A Sárvárt fogadja a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában vasárnap 17.30-as kezdéssel a Szombathelyi Haladás II. a Sárvár FC ellen lép pályára.
0 0 0 2024.05.17. 11:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink