Szombathelyi Haladás


Hali-jegyek csak elővételben!


2017.10.18. 20:10
haladas.hu

Szombaton egymás után két futballmeccs lesz a debreceni Nagyerdei Stadionban, ahol a Debrecen 15.30-tól a Haladást, majd a Diósgyőr 18 órától a Budapest Honvédot fogadja az OTP Bank Liga 13. fordulójában. A Hali-drukkerek kizárólag Szombathelyen tudnak jegyhez jutni.

Érdekesség, hogy az érdeklődők egy normál áru jeggyel két meccset tekinthetnek meg a sporttörténelmi esemény alkalmával.

A Diósgyőr, Szombathely vagy Honvéd szurkolók a saját klubjuknál – Diósgyőrben, Szombathelyen vagy Budapesten - vehetik meg jegyeiket, és érdemes tudni, hogy a vendégpénztárak hétvégén nem üzemelnek.

Azaz a Hali-szurkolók kizárólag Szombathelyen, elővételben vásárolhatnak jegyet! Belépő nélkül senki ne induljon útnak, a Haladás-drukkerek 1000 forintért vehetnek tikettet, amellyel tehát a Diósgyőr-Honvéd összecsapást is megtekinthetik. 

Interneten is van mód jegyvásárlásra, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Itt viszont csak klubkártyával lehet jegyet venni.

 

Javasolt útvonal a szombathelyi szurkolól számára:
M35. számú autópálya, 33. számú főút, Balmazújvárosi út, Füredi út, Bem tér, Nyíl utca, Hadházi út, Nagyerdei körút, Oláh Gábor utca, Vígadó tér, Ady Endre sugárút.

A Haladás-drukkerek a Nagyerdei Stadion-Ady Endre sugárút találkozásának környékén parkolhatnak, majd az 5. feljárón haladva jutnak be a stadion D/1 szektorába a 15., 16. kapun.

A kettős rangadó előtt a Nagyerdei Stadion szombaton délután fél 3-tól nyitja meg kapuit.

Jegyelővétel Szombathelyen 

Haladás Ajándékbolt

szerda-péntek: 10-16

szombat: 9.30-11.30

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Haladás Viktória győzelméről

Női együttesünk, a Haladás Viktória a legutóbbi fordulóban fordulatos mérkőzésen 3-2-re nyert Soroksáron.
1 0 0 2024.05.09. 15:00
Megtekintés
Bajnok a Haladás II.!

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az éllovas Szombathelyi Haladás II. 1-0-ra nyert Celldömölkön, így megszerezte a bajnoki címet.
0 0 0 2024.05.08. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink