Szombathelyi Haladás


Megvan a Vasas-meccs új időpontja - Sopronban fogadjuk a Diósgyőrt


2017.09.27. 20:00
haladas.hu

Az MLSZ kijelölte a szombaton félbeszakadt mérkőzés időpontját. A DVTK ellen pedig nem Debrecenben, hanem Sopronban játszunk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága kijelölte a 10. fordulóban, a 22. percben a világítóberendezés hibája miatt félbeszakadt Vasas-Szombathelyi Swietelsky-Haladás mérkőzés időpontját. A találkozót október 17-én, kedden, 18 órakor rendezik a Szusza Ferenc-stadionban.

Megváltozott a 14. fordulóban sorra kerülő Diósgyőri VTK-Haladás bajnoki helyszíne. Mint ismert, a diósgyőriek stadionjuk építése miatt a hazai meccseiket Debrecenben rendezik. Ám a 14. körben a Debrecen odahaza szerepel, csakúgy mint az alternatívaként szóba jöhető Mezőkövesd és Balmazújváros is. A DVTK ezért kérte a vasi klubot, hogy a találkozó pályaválasztói jogát felcserélve a meccset Sopronban rendezhessék. Nos, mivel a Haladás is beleegyezett, az MLSZ jóváhagyta a két klub kérését. Így a 14. fordulóban, október 28-án, 15.30-as kezdéssel a soproni Városi Stadionban kerül sor a találkozóra.

További hírek

Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00
Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink