Szombathelyi Haladás


Az éllovas vendégei leszünk


2017.09.08. 14:20
Pum András

Az OTP Bank Liga. 8. fordulójában vasárnap 17 órakor a felcsúti Pancho Arénában a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a Videoton FC vendége lesz.

A listavezető Videoton veretlen a bajnokságban, öt győzelem és két döntetlen a mérlege. Érdekesség, hogy míg idegenben mindhárom bajnokiját megnyerte, Felcsúton két győzelem mellett kétszer döntetlen játszott. A fehérváriak szerdán pótolták paksi bajnokijukat, simán, 4-1-re nyertek. Figyelemreméltó, hogy Marko Nikolics tanítványai szerezték a legtöbb gólt (16) és kapták a legkevesebbet (6). A 10. helyen álló Haladás múlt szerdán kinevezett edzőjének, Pacsi Bálintnak bő egy hete volt arra, hogy felkészítse csapatát a legutóbbi ezüstérmes ellen. Nos, a napok nem teltek eseménytelenül.

- Magyarország egyik legjobb csapata ellen játszunk – már nagyon várjuk a találkozót. A szervezettségre fektetjük a hangsúlyt, fontos, hogy védekezésből támadásba, illetve eseleges labdavesztés után támadásból védekezésbe minél gyorsabban átmenjünk. A fiúk nagyon elszántan készülnek a meccsre. Pinte Patrik és Medgyes Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik.

Összeállítás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Kiss B., Jancsó, Tóth M., Kovács L. – Ramos, Williams.

                           Jancsó András kezdőként lép pályára Felcsúton. Fotó: Németh Szabolcs

A szombathelyiek szombat délután útra kelnek, az éjszakát Székesfehérváron töltik, vasárnap onnan utaznak át Felcsútra. 

További hírek

Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00
Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink