Szombathelyi Haladás


Legyél Haladás-szurkoló - Gyere meccsre!


2017.05.26. 22:00
haladas.hu

A klub és a szurkolók képviselői hasznos, másfél órán át tartó megbeszélést folytattak az Illés Akadémián.

Csütörtök délután az Illés Akadémián találkoztak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetői a Green White Army és a Haladás Szurkolói Kör képviselőivel. A tartalmas, másfél órás megbeszélésen tisztázták a klub által felvetett Szurkolói Klubokkal kapcsolatos eseteges félreértéseket.

A klub képviselői leszögezték: messzemenőleg elismerik és továbbra is számítanak a már régóta létező, mindig a csapat mellett álló szurkolói csoportokra. Az újítással egyetlen céljuk volt: az új stadionba a korábbinál több szurkoló, néző látogasson ki. A megbeszélés végére sikerült egy konszenzusos megoldást elfogadni, ami mind a két oldal számára elfogadható volt.

A megállapodás értelmében a klub részéről is elfogadható, hogy a szurkolói igények, kérések egyeztetése a klubvezetés által kijelölt személy, valamint a 2002 óta működő Haladás Szurkolói Körrel történjen a jövőben is.

A Haladás Szurkolói Kör elnöke, Keringer Zsolt ígéretet tett, hogy az eddigiekhez hasonlóan a hozzájuk forduló drukkereknek mindenben segítenek a jövőben is, kérésükre információkkal látják el őket, kérdéseiket pedig tolmácsolják a Haladás felé. Ezen együttműködés keretében tehát minden Haladás érzelmű szurkoló, néző (függetlenül attól, hogy tagja vagy nem a Szurkolói Körnek) közvetlenül megkeresheti a Szurkolói Kört és a klub kapcsolattartóját, akik aztán közösen megpróbálnak megoldást találni a felvetett igényre.

Mind a két oldal elfogadta és támogatta azon törekvéseket, hogy a helyi és a vidéki szurkolók becsatornázása és mérkőzéseken való részvétele bővüljön. Ennek érdekében minden olyan közösséget, aki szeretne részese lenni a Haladás-családnak és mindennapjainak, kérik, hogy a két megadott információs csatornán keresztül kapcsolódjon be a mindennapokba. A szurkolói kapcsolattartás érdekében a hivatalos oldalon hamarosan külön információs rész is kialakításra kerül.

Summa summárum: aki tehát a Haladás Szurkolói Körhöz (www.bkozep.gportal.hu) szeretne csatlakozni, vagy csak közelebb szeretne kerülni a csapathoz, vegye fel a kapcsolatot a: [email protected] címen. A klubon (haladas.hu) keresztül pedig a [email protected] címen.

Gyere meccsre és töltsük meg a csodaszép, új stadionunkat szurkolóval, nézővel! Minden Haladás érzelmű szurkolóra, szimpatizánsra szükség van, ezért ne csak médiából értesülj a történésekről - légy része a Hali családnak, aktívan vegyél részt a meccseken és az egyéb rendezvényeken, melyet a kub és a Szurkolói Kör a jövőben szervez!

Hajrá, HALI!

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink