Szombathelyi Haladás


Visszatérés Debrecenbe


2017.04.21. 23:30
Pum András

A DVSC-től kölcsönvett Mészáros Karol ponttal, pontokkal távozna szombaton a Nagyerdei Stadionból.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója, a 24 esztendős Mészáros Karol télen, egy évre kölcsönbe került Szombathelyre – éppen a szombati ellenfél Debrecentől. A Szlovákiában született futballista tehát visszatér a Nagyerdei Stadionba – de immáron zöld-fehérben.

               Mészáros Karol lendületes játékára szükség lesz Debrecenben is. Fotó: Németh Szabolcs

- Kétségtelen, furcsa lesz azok a játékosok ellen pályára lépni, akikkel ősszel még együtt futballoztam, de ez most másodlagos – mondta Mészáros Karol. – Mert mindezek ellenére is nagyon várom a meccset. Most a Haladás labdarúgója vagyok, így mindent megteszek, hogy csapatommal ponttal, pontokkal távozhassunk a Nagyerdei Stadionból. Tisztában vagyunk vele, milyen helyzetben van a Debrecen, jól tudjuk, minden pont fontos számukra, hiszen feljebb akarnak kerülni a tabellán. Ugyanakkor nekünk is vannak céljaink, elérhető közelségbe került az Európa-liga szereplés. Nagyon nehéz találkozóra számítok, de tudjuk, hogy lehetünk eredményesek a Loki ellen, mindent elkövetünk a jó eredményért.

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30
Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink