Szombathelyi Haladás


Köszönet a segítségért!


2017.03.15. 18:20
Pum András

Az elmúlt hónapban szurkolói segítséget kértünk Horváth Botond kisfiú és családjának megsegítése kapcsán. A közös összefogás úgy érezzük elérkezett arra a pontra, amikor ismételten köszönetet kell mondanunk minden segítő szurkolótársunknak

A mai világban egy ilyen jellegű összefogás véleményem szerint rendkívülinek mondható és csak a köszönet hangját hangoztathatjuk mindazok felé, akik részt vettek az adakozásban.

A média segítségét is ezúton szeretnénk megköszönni, hogy első szóra támogatták a kezdeményezésünket.

Az országból több helyről érkeztek felajánlások pénzügyi és természetbeni támogatás formájában a család felé. A Haladás szurkolók az első hazai mérkőzésen megmutatták, hogy képesek összefogni és csatlakoztak a saját lehetőségeik tükrében a kezdeményezéshez.

A támogatásokból összesen 211 070 Ft gyűlt össze az elmúlt egy hónap során, mely a család számára óriási segítség a mindennapi megélhetés tekintetében.

Az összeget az elmúlt hét vasárnap délelőttjén vittük el a családhoz, ahol beszélgettünk a mindennapi nehézségekről és az esetleges további lehetőségekről is.

A helyzetet látva bizakodunk, hogy a jövőben is lesznek még segítők Botond és családjának, ezért aki esetleg most olvasta jelzésünket tudja támogatni a családot akár közvetlenül vagy a továbbra is élő jótékonysági akció számlaszámon keresztül: Sopron Bank 17600042-00413093-00200004.

Amennyiben ezen keresztül érkezik segítség, kérjük írjátok a közleménybe, hogy „Segítsünk Botondnak”!

Ezúton is köszönet minden támogatónak a Haladás Szurkolók nevében,

Keringer Zsolt

Haladás Szurkolói Kör elnöke

 

 

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Kazincbarcika elleni bajnoki

Sok-sok fotó a vasárnapi bajnoki mérkőzésről.
0 41 0 2024.05.06. 17:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink