Szombathelyi Haladás


Jó hangulatban a Fradi ellen


2017.03.09. 22:30
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás bal oldali védője, Bosnjak Predrag egyetlen csapat ellen sem elégszik meg a döntetlennel.

Az ellenfelek játékosai álmukból felkeltve is tudják, hogy ha a Haladás bal oldala, a Bosnjak Predrag-Halmosi Péter tengely (korábban Németh Márióval kiegészülve) megindul, sok jóra nem számíthatnak. Nos, a mieink szerb-magyar védője, Bosnjak Predrag a 2016/17-es bajnokságban húsz meccsen lépett pályára, alapembere a zöld-fehéreknek. Bosnjak amondó, csapatmunkával, együtt, sikeres lehetünk az FTC otthonában is.

- Nem csak idehaza, külföldön is gyakori, hogy egy derbit követő meccsen nem megy annyira a győztes csapatnak – mondta a vasiak egyszeres válogatott bal oldali védője, Bosnjak Predrag, aki korábban egy évet töltött el a Ferencvárosban. – Noha pozitív töltetet ad a játékosoknak, hogy nyertek, valamiért mégsem képesek úgy felpörögni a soros bajnokira. Elképzelhető, hogy így lesz most a Fradinál is – de majd meglátjuk. Persze nem ebben, hanem magunkban kell bíznunk. Remek támadói vannak, ezért engem is meglepett a Fradi tavaszi kevés gólja, ennek egyik magyarázata lehet, hogy sok új játékos érkezett és még nem szoktak össze. Másrészt a mostani FTC kevésbé támadószellemű, mint amelyik bajnokságot nyert. De nekünk nem ellenfelünkkel, sokkal inkább saját magunkkal kell foglalkoznunk. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, együtt kell támadnunk és védekeznünk, mi a csapatjátékkal tudunk pluszt adni a teljesítményünkhöz. S mindenkinek száz százalékot kell nyújtania.

                                                                         Bosnjak játékára nem lehet panasz. Fotó: Németh Szabolcs

- Ami eddigi mérkőzéseinket illeti, az Újpest ellen sajnos pont nélkül maradtunk, talán leginkább az önbizalom hiányzott a lilák ellen. Noha a Gyirmótot sokan hajlamosak voltak egy kézlegyintéssel elintézni, egy hete meg kellett küzdenünk a győzelemért - folytatta Bosnjak. - Jó taktikát választva nyertünk 2-1-re. Nagyon fontos győzelem volt, az egész heti edzésmunkán érződött a siker jótékony hatása. A Fradit ősszel megvertük, ám ezúttal idegenben játszunk, azt a teljesítményt nehéz lesz megismételni. Hogy jó-e a döntetlen? Most azt mondom: nem. Én ugyanis mindegyik meccsen úgy lépek pályára, hogy nyerni akarok, teljesen mindegy, hogy kivel játszunk.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink