Szombathelyi Haladás


Fél áron a Haladás meccsére!


2017.03.08. 22:10
haladas.hu

Klubunk is csatlakozott a Nemzeti Sport kampányához. Az április 1-jei, Mezőkövesd-Zsóry elleni mérkőzést fél áron tekinthetik meg szurkolóink.

A sportnapilap kezdeményezéséhez - "Menj meccsre fél áron" - nyolc NB I-es, 12 NB II-es és három NB III-as klub csatlakozott. 

Az elsőosztályú együttesek között található a Szombathelyi Swietelsky-Haladás is, a zöld-fehér drukkerek a 24. fordulóban, április 1-jei, 18 órakor kezdődő Mezőkövesd-Zsóry elleni soproni bajnokit tekinthetik meg fél áron. Ehhez nem kell mást tenniük, mint megvásárolni a Nemzeti Sport március 9-i (csütörtök) vagy március 11-i (szombat) számát, amelyben megtalálható az 50% kedvezményre jogosító kupon. A kupont az ominózus meccs napján a pénztárnál elmutatva féláron tekinthetik meg a drukkerek.

Illetve...A Haladás továbbgondolta az akciót, és valamennyi szurkoló számára féláron kínálja a belépőt az április 1-jei találkozóra - független attól, felmutatja-e a drukker a kupont vagy sem.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink