Szombathelyi Haladás


Szerdán műtik Csonka Bonifácot


2024.04.12. 12:30
PA

A Szombathelyi Haladás védője, Csonka Bonifác nem csak tavasszal, hanem az idei naptári évben sem futballozhat már.

Mint arról korábban beszámoltunk, Csonka Bonifác a soroksári mérkőzésen szenvedett térdsérülést – le is kellett cserélni, a Budafok elleni 2-0-ás győzelmet a lelátóról nézte végig a védő. Nos, Csonka túl van az MR-vizsgálaton és az eredmény lehangoló: a térdében részlegesen elszakadt az elülső keresztszalagja. Csonka érdeklődésünkre elmondta: hiába „csak” részlegesen – és nem teljesen – szakadt a szalag, nem tartja a térdét amely így instabil. Csonkát jövő szerdán műtik meg a fővárosban, hat-hét hónap múlva kezdhet el óvatosan edzeni és újabb egy-másfél hónap mire bajnoki mérkőzésen szerepelhet. Azaz körülbelül 8-9 hónap múlva játszhat ismét bajnoki mérkőzést. 

                                          Csonka Bonifác hosszú hónapokig nem léphet pályára

- Az elején sokkolt a hír, nagyon magam alatt voltam, de most már kezdem feldolgozni, hogy hosszú ideig nem futballozhatok - mondta Csonka. -  Persze most is változó még a hangulatom. Pedig 26 évesen mondhatni a legjobb futballistakorban vagyok - erre tessék, ez történt. Kis szerencse a nagy szerencsétlenségben, hogy nincs begyulladva a térdem, ezért már jövő szerdán megoperálnak.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Kazincbarcika elleni bajnoki

Sok-sok fotó a vasárnapi bajnoki mérkőzésről.
0 41 0 2024.05.06. 17:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink