Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Aqvital FC Csákvár


2024.02.02. 21:00
Pum András

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás az Aqvital FC Csákvárt fogadja.

Tóth Balázs vezetőedző együttese a 7. helyen áll a tabellán - 23 pontot gyűjtött. A csákváriaknál nem volt nagy játékosmozgás a télen, Dusinszki Szabolcs a Puskás Akadémiától érkezett kölcsönbe, az ukrán-magyar Artem Nahirnij – szintén kölcsönbe – a Mezőkövesdtől igazolt Csákvárra. Távozójuk nem volzTöbb rutinos futballista is erősíti a Fejér megyeieket, így például Papucsek Barna, Szakály Dénes, Murka Benedek, vagy a volt szombathelyi támadó, Simon András. A csákváriak legeredményesebb játékosa Nagy Zoárd hat találattal.

A mérkőzést Molnár Attila vezeti, segítői Mohos Milán és Vörös Dániel, a negyedik játékvezető Móri Tamás.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az ősszel megváltott bérletek természetesen az egész szezonra érvényesek.

A stadion jegypénztárai vasárnap 14 órakor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marci!

Ma, május 15-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás védője, Frák Marcell. Boldog Születésnapot kívánunk, Marci!
0 0 0 2024.05.15. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink