Szombathelyi Haladás


Jovic pénteken tartja meg az év első edzését


2024.01.03. 17:30
haladas.hu

Orvosi vizsgálatokkal, felmérésekkel indította a 2024-es évet a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata.

A zöld-fehérek az őszi szezon utolsó edzését december 9-én tartották. Ezt követően két hét pihenőt kaptak a játékosok. December 22-től az egyénre szabott, otthoni, erőnléti programmal kezdték meg a felkészülést a tavaszi szezonra. 12 nap alatt 10 edzést kellett teljesíteniük - mondta el nekünk Szántó Csaba sportigazgató.

Január 3-án kezdte meg a közös munkát a csapat. Orvosi vizsgálatok és felmérések szerepelnek az eheti programban. Aleksandar Jovic vezetőedző január 5-én, pénteken tartja meg a tavaszi szezonra készülő csapatnak az első edzést. Szombaton pedig futóteszt vár a játékosokra.

A téli felkészülés nem lesz hosszú, hiszen a tavaszi szezon egy hónap múlva, február 4-én kezdődik. A nyitányon a Szombathelyi Haladás az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadja. Sokáig nem is kell kimozdulniuk Szombathelyről a vasiaknak, hiszen a tavaly nyári gyepcsere miatt az első tíz bajnokiból – az elmaradt BVSC-Zugló elleni meccsel együtt - kilencet is a Haladás Sportkomplexumban játszik majd a csapat.

– A téli szünetben családi körben sikerült feltöltődnöm, kikapcsolódnom – mondta Rácz Barnabás, a vasiak csapatkapitánya. – A klubtól kapott egyéni edzésterv alapján egy-másfél hétig teljes pihenő volt előírva számunkra, majd futó,– később pedig erősítőprogram szerepelt a feladatok között. Ezeknek köszönhetően az alapozást sem a nulláról kellett elkezdenünk. Persze sosem könnyű egy téli felkészülés, lesznek könnyebb és nehezebb napok, de ahogy mondtam is, jó erőben jöttünk vissza. Szóval várjuk az alapozást, a munkát – majd pedig a bajnokság folytatását.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink