Szombathelyi Haladás


Megszüntették a fegyelmi eljárást


2023.08.31. 18:20
PA

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága is úgy látta: Aleksandar Jovic azért lépett a pályára a kispesti mérkőzésen, hogy saját játékosait megnyugtassa, elszeparálja.

A Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás (1-2) Merkantil Bank Liga mérkőzés ráadásában, a 95. percben tömegjelenet alakult ki a pályán - egy hazai szabálytalanság után a két csapat játékosai összeakaszkodtak, lökdösték egymást. A tumultus végén a mérkőzés játékvezetője kiállította a vasiak vezetőedzőjét, Aleksandar Jovicot. Ami meglepő volt, mert a tréner jól láthatóan azért ment a pályára, hogy szétválassza a két csapat labdarúgóit. 

                   A képen is jól látszik: Jovic a két csapat játékosai közé állt Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

Nos, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága is így látta, így Jovic ellen megszüntette a fegyelmi eljárást. Az indoklás lényege: a játékvezetői jelentésből, valamint a játékvezető és a tartalékjátékvezető kiegészítő jelentéséből és az M4 Sport videófelvételeiből a grémium megállapította, hogy Jovic azért ment a pályára, hogy saját játékosait rendre utasítsa és az ellenfél labdarúgóitól elszeparálja.

 

További hírek

Megtekintés
Sajtótájékoztató

Bosnjak Predrag érzelmekkel teli sajtótájékoztatóján köszönetet mondott a Haladás és a Honvéd-szurkolóknak is.
1 0 0 2024.05.14. 19:40
Megtekintés
Vereség emelt fővel

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában a Szombathelyi Haladás nagy csatában 1-0-ra kikapott a feljutásért küzdő Vasas ellen.
0 0 0 2024.05.14. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink