Szombathelyi Haladás


Ajkán fogadjuk a Nyíregyháza Spartacust


2023.08.15. 14:30
PA

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Szombathelyi Haladás szerdán 17.30-as kezdéssel - pályaválasztóként - Ajkán a Nyíregyháza Spartacust fogadja.

Az előző bajnokságban a nyíregyháziak csak osztályozón maradtak bent az NB II.-ben. Idegenben - éppen Ajkán - a Veszprém ellen 0-0-ra végeztek, hazai pályán (Kisvárdán) pedig 1-0-ra nyertek. A szabolcsiak ezen felbuzdulvaa nyáron alapos keretátalakításba fogtak. Nem kevesebb 12 játékos érkezett és 21 (!) távozott. Az érkezők között van a komoly NB I.-es múlttal bíró csatár Géresi Krisztián, valamint a középpályás, Nagy Dominik és Kesztyűs Barnabás. Közülük Géresi és Nagy a magyar válogatottban is szerepelt. A kispadra is új szakember ült le: a korábban az ETO-t, előtte az U18-as és U19-es válogatottat is irányító Timár Krisztián. A piros-kékeket erősíti például a szintén első osztályú múlttal rendelkező Gengeliczki Gergő, Baki Ákos, Deutsch Bence és a korábban Haladásban futballozó Novák Csanád és Myke Ramos is. A három forduló után a hetedik helyen álló nyírségiek a nyitányon hazai pályán 2-0-ra verték a Siófokot, 1-1-re végeztek Tiszakécskén, hétvégén pedig 0-0-ra a Budapest Honvéddal. Timár Krisztián együttese az új nyíregyházi stadion építése miatt a tavalyihoz hasonlóan idén is albérletben vívja hazai meccseit - Balmazújvárosban.

JEGYINFO

Szurkolóink az ajkai mérkőzést ingyen tekinthetik meg és - mivel a Szombathelyi Haladás a pályaválasztó - a hazai szurkolók számára fenntartott helyeket foglalhatják el. A vendégszurkolóké pedig a játékoskijáró melletti fedett rész. A stadionban büfé üzemel.

A stadion címe: 8400 Ajka, Sport u. 23.

A mérkőzést élőben is közvetítjük az alábbi linken:

További hírek

Megtekintés
Bajnok a Haladás II.!

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az éllovas Szombathelyi Haladás II. 1-0-ra nyert Celldömölkön, így megszerezte a bajnoki címet.
0 0 0 2024.05.08. 13:00
Megtekintés
Összeállt a Haladás szezonzáró stábja

A Klub Vezetősége azonnal megtette a szükséges lépéseket, hogy a Vasas elleni mérkőzésre megfelelően tudjon készülni a csapat.
0 0 0 2024.05.07. 15:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink