Szombathelyi Haladás


Calvente harcra kész


2017.01.03. 11:15
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás spanyol támadója egészségesen, a többiekkel kezdi el a felkészülést.

Dörzsölték a tenyerüket a zöld-fehérek szurkolók nyáron, amikor kiderült: az NB I-től búcsúzó Békéscsaba spanyol légiósa egy évre kölcsönben Szombathelyen folytatja pályafutását. Örömük nem tartott sokág, a 25 esztendős Ezequiel Calvente ugyanis makacs sérülése miatt csupán a edzőmeccseken lépett pályára, bajnokin nem és a kispadra sem tudott leülni. Jó hír, hogy Calvente meggyógyult és pénteken edzésre jelentkezik.

- Calvente lágyékánál egy mirigy a nyári felkészülés alatt begyulladt és ez olyannyira elhúzódott, hogy végül odahaza Spanyolországban megműtötték - mondta a játékos menedzsere, Kaposi Dániel. - A beavatkozás jól sikerült, szerdán érkezik vissza Szombathelyre, részt vesz az orvosi és terheléses vizsgálatokon és pénteken ő is elkezdi a felkészülést. Noha biztosan lesz lemaradása, optimisták vagyunk, egy jó felkészüléssel ismét a régi lehet. 

További hírek

Megtekintés
A védelem oszlopa

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) által rendezett szavazáson a mezőnyjátékosok között a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának védője, Gődér Brigitta végzett az élen.
0 0 0 2023.06.03. 11:00
Megtekintés
Elköszönt Michal Hipp vezetőedző

Elköszönt a Szombathelyi Haladástól Michal Hipp vezetőedző. A szlovák tréner szerződése június 30-án jár le.
0 0 0 2023.05.31. 13:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink