Szombathelyi Haladás


Sérülés után, visszatérés előtt


2023.03.23. 14:00
PA

A Szombathelyi Haladás két védője, Bosnjak Predrag és Csató Martin is sérülése utáni rehabilitációját tölti.

Amennyire ősszel elkerülték a sérülések a Szombathelyi Haladást, tavaszra annyira romlott a helyzet. Derekas Zoltán elülső keresztszalag-szakadása miatt tavasszal – de lehet, hogy idén – már nem játszhat. A közelmúltban pedig két hátvéd, a belső védő Csató Martin és a bal oldali védő Bosnjak Predrag is kidőlt. Szerencsére egyikük sem sérülése sem súlyos, a tervek szerint pár héten belül mindketten visszatárhetnek.

– Még a Tiszakécske elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen sérült meg a bal térdem - tudtuk meg Bosnjaktól. – Mint kiderült, részlegesen – 60-70 százalékban – elszakadt a belső oldalszalagom. Szerencsére nem kell műteni és ugyan az első pár hétben semmit sem csinálhattam, azóta elkezdtem a rehabilitációt. Most már a guggolásnál tartok, a gyors gyaloglás is mehet és hétfőtől kocoghatok is. Szerencsére minden nap jobb, javul a térdem. Nem akarok jósolni, hiszen nem tudom hogy alakul a térdem állapota, de remélem, hogy a Gyirmót ellen már vállalhatom a játékot.

– Az ajkai meccsre készültünk, amikor az egyik edzés után a jobb combhajlítóizmomban fájdalmat éreztem – mondta Csató Martin. – Ultrahanggal megvizsgáltak és kiderült, hogy elszakadt a combhajlítóizmom. Azóta többek között masszázst, lézerterápiát, ultrahangot kapok és szerencsére gyorsan javul az állapotom. A tervek szerint jövő héten már elkezdek kocogni, futni és ha minden jól alakul akkor – ugyan jövő szombaton Kazincbarcikán még nem – a Gyirmót ellen már ismét pályára léphetek.


 

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink