Szombathelyi Haladás


Bombagól a jobb felsőbe


2023.03.21. 13:00
PA

Hiába szerzett bombagólt a Szombathelyi Haladás korosztályos válogatott védője, Lucas Mario Simut, találata csak egy pontot ért a Pécsi MFC (1-1) elleni mérkőzésen.

A vasiak védője, Mario Lucas Simut a Pécs ellen második gólját szerezte a 2022/23-as bajnokságban. A 19 éves futballista a 60. percben remek lövéssel szerzett vezetést a vasiaknak, ám öt perccel később Svedyuk – hasonlóan nagy góllal – kiegyenlített. 

– Nehéz mérkőzést játszottunk a pécsiekkel – mondta Simut. – Az első félidőben is volt ugyan egy nagy helyzetünk, de igazán a második játékrészre javult fel a játékunk. Jól kezdtük a második félidőt, több támadást is vezettünk. Ekkor már jóval magasabban védekeztünk, ami megzavarta a pécsieket. A gólom? Jól jött elém a labda, én pedig megcéloztam a hosszú sarkot – nagyon jó érzés volt, amikor láttam, hogy a hálóban köt ki a lövésem. Az ajkai mérkőzéshez képest javult a játékunk, sokkal többet vállalkoztunk, több támadást vezettünk, de összességében – a játék képe alapján – nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal. Az igazi persze a győzelem lett volna. A válogatott meccsek miatti kéthetes szünetet megpróbáljuk maximálisan kihasználni, hiszen nehéz sorozat előtt állunk. Megyünk Kazincbarcikára, jön a Gyirmót, utazunk az MTK-hoz – mindhárom kemény találkozó.

A Szombathelyi Haladás legközelebb április 2-án, 16 órakor a Kolorcity Kazincbarcika otthonában lép pályára.

 

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink