Szombathelyi Haladás


Külföldre készül a Haladás - Bamgboyét szerződtetnék a zöld-fehérek


2016.12.16. 13:40
Pum András

Horvát és török edzőtábort tervez a felkészülést január 6-án kezdő Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A tulajdonosok elfogadták Mészöly Géza szakmai beszámolóját.

A hetedik helyen várja a február 18-i folytatást a Szombathelyi Swietelsky-Haladás együttese. A vasiak trénere, Mészöly Géza a tulajdonosok, vezetők előtt értékelte az őszi teljesítményt. A grémium egyhangúlag elfogadta a vezetőedző szakmai beszámolóját.

- Elégedett vagyok a csapat őszi teljesítményével, noha van hiányérzetem – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Egy-két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elképzeltük, gondolok itt a Gyirmót (0-1) elleni hazai, a Diósgyőr (1-2) és a Mezőkövesd (0-3) elleni idegenbeli vereségre és Pakson (1-2) is több volt a meccsben. Természetesen akadtak kifejezetten remek mérkőzéseink, eredményeink. Például az FTC (2-0), a Vasas (1-0), a Debrecen (1-0) elleni győzelemre, játékra és a Videoton (1-1) elleni második félidőre büszkék lehetünk. Ami a téli játékoskeretet illeti, a télen lesznek távozók és érkezők, de a nevek egyelőre nem publikusak. Nagy játékosmozgást mindenesetre nem tervezünk. Az egy hónapja a csapattal készülő 17 éves nigériai U17-as világbajnok támadó, Funsho Ibrahim Bamgboye jó benyomást tett a szakmai stábra, van benne potenciál, szükségünk van rá, amennyiben sikerül megegyezni vele, szerződtetjük. Ami a felkészülést illeti, kétszer is külföldön edzőtáborozunk, csakúgy mint év elején, terveink szerint ezúttal is januárban előbb hat napot Horvátországban majd tízet Törökországban töltünk – a pontos helyszín még szervezés alatt van.

Bambgoye részt vett a Haladás bankettjén is, jelen állás szerint marad Szombathelyen a nigériai támadó. Fotó: Németh Szabolcs

A mieink január 4-én találkoznak először, ekkor terheléses orvosi vizsgálat és különböző felmérések várnak a játékosoka, január 5-én ugyanez a program. Az első tréningre január 6-án, 14 órakor kerül sor.

A Haladás felkészülési programja. Január 9–14: Horvátország, edzőtábor. 18–28. Törökország, edzőtábor. 17., Mattersburg–Haladás. 31.  Dorog–Haladás (még nincs helyszín). Február 3., Sopron: Haladás–Austria Wien, 7. Oberwart–Haladás (még nincs helyszín), 11., 12.00 (Székesfehérvár vagy Felcsút): Videoton–Haladás. 

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink