Szombathelyi Haladás


Felpattant és gólt szerzett


2022.08.23. 08:20
PA

Molnár Rajmund a Siófok ellen is betalált, sajnos szép fejesgólja nem ért pontot csapatunk számára.

A nyáron igazolt Molnár Rajmund eredményességét nem érheti panasz. A 19 éves csatár kétszer volt kezdő, háromszor csere és két gólt, valamint egy gólpasszt is jegyzett. A Benfica utánpótlását is megjárt támadó öt fordulót követően vezeti a Haladás házi góllövőlistáját.

- Siófokon az első félidőben egyik csapat sem tudott dominálni, de könnyen megszerezhettük volna a vezetést, sajnos kimaradt a tizenegyes – mondta Molnár. – A második játékrészben kezdtünk magunkra találni, a gólom előtt már volt egy-két nagyobb helyzetünk. A gólom? Először balról jött a beadás, amely után lövésemet, majd fejesemet védte a kapus, majd a levegőből jó nagyot estem. Ám rögtön felpattantam, amikor láttam, hogy a jobb oldalon csapattársamnál van a labda. Jött is a beadás - ezúttal jobbról - ezt már a jobb sarokba fejeltem – természetesen nagyon örültem a gólomnak. Ezután teljesen kontrolláltuk a mérkőzést, majd jött a kiállítás, amit nem nagyon tudok hová tenni – szerintem nem volt piros lap. De nem én vagyok a bíró, így el kell fogadni, amit a játékvezető ítél. Ezután már nem tudtuk azt játszani, mint amit korábban, elkezdtünk kapkodni, megkaptuk az első gól, aztán már nem volt visszaút, jött a második is. Több is volt a meccsben, a döntetlent minimum megérdemeltük volna. Jómagam két gólnál és egy gólpassznál járok, ami nem rossz, de lehetne jobb is. Másrészt a csapat eredményessége a legfontosabb, szóval annyira nem tudok örülni a siófoki találatomnak sem.

                                                            Molnár Rajmund két gólnál jár

- A Győr ellen remekül futballozott a csapat és nyert, míg a Szeged és a Siófok elleni meccsek nem sikerült. Ennek mi lehet az oka?

- A Győr ellen valóban jól játszottunk, az a fajta frissesség a Szeged és a Siófok ellen viszont hiányzott, valamiért fáradt volt a gárda. Ez már a múlt, vasárnap a Soroksár jön, szeretnénk javítani. A Soroksár nagyon jól összerakott együttes, nehéz meccs lesz, meg kell harcolnunk a három pontért. De nyilván nem lehet más célunk, mint a győzelem

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10
Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink