Szombathelyi Haladás


Ellenfélnézőben - BFC Siófok


2022.08.19. 09:10
PA

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában a Szombathelyi Haladás vasárnap 19 órai kezdettel a BFC Siófok otthonában lép pályára.

A Domján Attila vezette Balaton-partiak a nyitányon odahaza 1-0-ra verték  Diósgyőrt, majd a 3. fordulóban ugyanilyen arányban legyőzték a Nyíregyházát, a két bajnoki közben 1-0-ra kikaptak Csákváron. Legutóbb pedig Győrben 4-1-es vereséget szenvedtek az ETO-tól. Hazai pályán tehát mindkét eddigi meccsüket behúzták a sárga-kékek és még gólt sem kaptak. A nyáron Ajkára igazolt a szombathelyi születésű Jagodics Bence, miközben jellemzően fiatal, tehetséges futballisták érkeztek kölcsönbe a Balaton-partjára. A siófokiakat erősíti két korábbi szombathelyi futballista, a középpályás Szakály Attila és Nyári Patrik és NB I.-es múlttal rendelkezik a rutinos Nikházi Márk és Polényi Gábor is. És érdemes figyelni kapusukra, a nagy bravúrokra is képes Hutvágner Gergelyre.

A legutóbbi bajnokságban Szombathelyen 2-1-e nyert a Siófok, míg Siófokon Tóth Milán találatával 1-0-ra a Haladás győzött.

                                                                        Ősszel a Siófok nyert Szombathelyen

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Várhatóan sok Hali-szurkoló kíséri el csapatát a Balaton-partra - néhány hasznos info drukkereink számára.

A pénztár a kezdés előtt másfél órával, 17.30-kor nyit. A vendégbelépő - kiemelt meccsről lévén szó - 1600 forintba kerül, diákok és nyugdíjasok számára 800 forint a jegy. Tizennégy év alatt és 70 év felett pedig (a megfelelő igazolvány felmutatásával) ingyenes a belépés a mérkőzésre. Fizetni bankkártyával nem, csak készpénzzel lehet a pénztárban. A Haladás-szurkolók számára külön büfé áll rendelkezésre - itt is csak készpénzt fogadnak el.

A vendégpénztár a 6-os kapunál (Fő utca-Klapka utca sarok található).

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink