Szombathelyi Haladás


Szijjártó műtétje után előretekint


2022.08.04. 13:40
PA

A Szombathelyi Haladás támadója, Szijjártó Ármin keresztszalag-szakadása miatt legkorábban tavasszal lesz bevethető

Nincs szerencséje a Szombathelyi Haladás fiatal támadójának, Szijjártó Árminnak. A 18 esztendős futballista az első felkészülési mérkőzésen a Petrzalka ellen összefejelt az egyik szlovák játékossal - enyhe agyrázkódást szenvedett, kórházba szállították. Szerencsére még aznap este kiengedték. Ám nem volt vége a megpróbáltatásainak, három héttel ezelőtt az egyik edzésen elszakadt a bal térdében a keresztszalagja - hosszú időre kidőlt a korosztályos válogatott játékos.

- Emlékszem, aznap esős idő volt és ahogy futottam, a pálya egy tocsogósabb részén letapadt a bal térdem - mondta Szijjártó. - Mivel reccsent is egyet, tudtam, hogy nagy a baj. Már csak azért is biztos voltam ebben, mert két éve a másik térdemben szakadt el a keresztszalagom... Szóval ismerős volt a hang és a fájdalom. Az MR-vizsgálat aztán megállapította, hogy tényleg elszakadt a bal térdemben a keresztszalagom. Két hete Budaörsön megműtöttek, másfél órás, altatásos beavatkozás volt. A műtét jól sikerült, azóta annyit haladtam, hogy ráállhatok a lábamra és nem fáj már a térdem. Elkezdtem a gyógytornát, hiszen fontos, hogy minél hamarabb teljesen be tudjam hajlítani a bal lábamat - egyelőre ez még odébb van. Hamarosan elkezdem erősíteni a lábizmaimat és így tovább, mindent elvégzek, amit kell.

                                                         Szijjártó Ármin legkorábban tavasszal futballozhat

- Ahogy említettem, két éve a másik keresztalagom szakadt el, úgyhogy végigcsináltam már egy rehabilitációt, tudom mi vár rám - folytatta a támadó. - Akkor nyolc hónap után futballozhattam ismét, nagyjából most is ennyit kell kihagynom, körülbelül áprilisban játszhatok újra. Elfogadtam a helyzetemet, mivel úgysem tudok változtatni rajta, így előretekintek. A családom, a barátnőm, a klub mellettem áll - így könnyebb átvészelni ezt az időszakot. 

További hírek

Megtekintés
A válogatott szombathelyi alapembere

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Schäfer András a Nemzetek Ligája sorozatban is kiváló teljesítményt nyújtott, elképzelhetetlen nélküle Marco Rossi együttese.
0 0 0 2022.09.29. 11:00
Megtekintés
Nincs benne drukk

Hursán György a legutóbbi bajnokságban Pécsett futballozott. Vasárnap nem nosztalgiázni, hanem a három pontért utazik a Mecsekaljára.
0 0 0 2022.09.28. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink