Szombathelyi Haladás


Alban Taipi és Nagy Richárd aláírt


2022.07.21. 16:10
PA

A Szombathelyi Haladás kerete újabb két labdarúgóval bővült. Alban Taipi és Nagy Richárd is aláírt.

Az észak-macedón Alban Taipi próbajátékon szerepelt a vasiaknál és az első felkészülési meccsen ugyan csak 45 percet játszott, gólt szerzett a Perzalka ellen - ezzel nyert a Haladás 1-0-ra. A támadó elutazott a csapattal az ausztriai edzőtáborba, jàtszott a felkészülési meccseken is és szerepelt a bajnoki főpróbán, a Sivasspor ellen. Nos, a szakmai stáb tetszését elnyerte a 19 éves, 189 centiméter magas támadó teljesítménye, így Taipi a Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását. Az észak-macedón játékos korábban ötször szerepelt hazája U17-es válogatottjában, egy gólt szerzett. Legutóbb az észak-macedón első osztályú Renovóban játszott, 12 bajnokin egy gólt lőtt.

                                              Taipit Séllei Árpád ügyvezető igazgató köszöntötte

A másik új igazolás, Nagy Richárd korábban szintén próbajátékon szerepelt a zöld-fehéreknél. A 20 éves támadó középpályás korábban játszott a Puskás Akadémia korosztályos csapatainál, aztán Hévízen, Gyenesdiáson, Keszthelyen futballozott - két éve igazolt Teskándra. A legutóbbi szezonban a megyei I.-es bajnokságot nyert együttesben 23 mérkőzésen 11 gólt szerzett. 

                                          Nagy Richárd és Séllei Árpád

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink