Szombathelyi Haladás


Gólpassz és majdnem gól


2021.11.26. 21:10
PA

Csapatunk támadója, Tóth Milán bosszús, mert szerinte szabályos találattól fosztott meg bennünk a játékvezető.

Csapatunk házi gólkirálya, Tóth Milán 14 alkalommal kezdőként, egyszer csereként lépett pályára az eddigi 17 bajnokin. A 19 éves támadó öt találatot jegyzett eddig, a legutóbbi, Siófok (1-2) elleni bajnokin gólpasszt adott. Sőt, a második félidő elején Kállai Kevin remek beadását szépen fejelte a hálóba: 2-0 - ez a meccs félig zsebben van, gondolhattuk. Ám a játékvezető az esetről kissé lemaradó partjelző beintésére érvénytelenítette a szabályosnak tűnő találatot. Úgy fest, Kállaival az asszisztens sem bírt lépést tartani...

- Természetesen bántott a Vasas elleni eredmény és mindenki másként zár le magában egy vereséget - mondta Tóth Milán. - Személy szerint egy-két napig még bennem volt a vereség, de aztán továbbléptem, már a következő meccsre koncentráltam. A Siófok ellen az első 15-20 percben kicsit szenvedtünk, Rózsa Dani nagy védései is kellettek ahhoz, hogy meccsben maradjunk. A félidő felétől elkezdtünk focizni, megszereztük a vezetést. A gól előtt Horváth Rajmundhoz akartam passzolni, Jagodics Bence azonban belevetődött a labdába, lényeg, hogy gól lett. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy lesznek helyzeteink, amiket ki kell használnunk. Nem is játszottunk rosszul és szerintem szereztem egy szabályos gólt is. A meccs után még az öltözőben visszanéztük a felvételt és úgy láttuk, hogy nem volt kint a labda Kállai beadásánál, szóval szabályos volt a gólom. Sajnos 2-0 helyett aztán 1-1 lett - az egyenlítés pedig megfogta a csapatot. A vendégek pedig megszerezték a második góljukat és a győzelmet is. Igaz, nekünk is voltak helyzeteink a meccsen, Kiss Bencének például volt két jó lövése is - de ez most már nem számít. Hogy mi volt a különbség a legutóbbi, Csákvár elleni meccsünkhöz képest? Leginkább az, hogy ami akkor bement, az most kimaradt. Egyébként bár nagyon hideg volt, engem ez cseppet sem zavart, sőt, kimondottan szeretek ilyen - úgymond - friss időben futballozni.

                                                      Tóth Milán beadásából szereztünk vezetést

- Hétfőn a Vasas után újabb idegenbeli rangadó vár ránk - Kecskemétre utazunk. 

- Ahogy tudom, a kecskemétiek támadófocit próbálnak játszani, ami  kedvező lehet számunkra, hiszen nekünk is nagyobb helyünk marad az akciókra. 

- Aztán idén még két hazai bajnoki, a Szolnok és a Pécs elleni van hátra idén. Hová várod a csapatot december közepére?

- Valamennyi meccs nagyon nehéz lesz, de annyi pontot kell gyűjtenünk, hogy a második-harmadik helyen kezdjük a tavaszi szezont. Három sikeresen megvívott meccs nagy löketet adna a tavaszi szezonra.

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink