Szombathelyi Haladás


Gólpassz a ráadásban


2021.09.12. 22:02
haladas.hu

A csereként beállt Horváth Rajmund kétszer is helyzetbe került, a hosszabbításban pedig gólpassz adott Monori Norbertnek.

A Szombathelyi Haladás támadósorát a 66. percig a Tóth-Gábor Kristóf-Tóth Milán duó alkotta. Előbbi remekül tartotta meg a labdákat, hasznosan futballozott, utóbbi pedig egy szögletvariáció után szép gólt szerzett. Majd a 66. percben Németh Szabolcs hármat is cserélt, Tóth-Gábor, Tóth Milán mellett Kiss Bence hagyta el a játékteret, helyükre három támadó, Horváth Rajmund, Délczeg Gergely és Monori Norbert állt be. Nos, hogy ez mennyire jó húzás volt a vezetőedző részéről, bizonyítja, hogy a csere után Délczeg passzát Horváth Rajmund kis híján gólra váltotta, de Belényesi védett. Aztán később Rajmi két védő között kecsegtető helyzetből kevéssel lőtt a léc fölé, majd a 92. percben Horváth Rajmund beadását Monori vágta a hálóba. Azaz a három támadó sokat tett azért, hogy a Haladás megnyerte a mérkőzést.

- Örülök, hogy lehetőséget kaptam a mérkőzésen - mondta Horváth Rajmund. - A mester most olyan feladattal bízott meg, hogy nem előre, hanem a rombusz csúcsába, 10-es pozícióba kellett beállnom. Majd nem sokkal később felállást váltottunk, 4-4-2-re álltunk át, ekkor a vonal mellett, a bal szélen játszottam. Volt lehetőségem a gólszerzésre a hajrában, az sajnos kimaradt, de után - úgy érzem - gólpasszal mindezt jóvátettem. Úgy érzem, a csapat hasznára voltam, különösen a bal szélen éreztem magam otthon, hiszen az utánpótlásban is ezen a poszton szoktam futballozni és most is fel tudtam vállalni az egy-egyes szituációkat. Örülök a győzelemnek és hiszem, hogy szerdán ott folytatjuk, ahol most abbahagytuk.

                                                       Horváth Rajmund remek formában futballozik

További hírek

Megtekintés
Deve bevágta

Devecseri Szilárd remek átlövéssel szerzett vezetést Budafokon, védőnk fontos gólt szerzett a 2-0-ra megnyert bajnokin.
0 0 0 2021.09.27. 19:30
Megtekintés
Este hatkor a Gyirmót ellen

A Mol Magyar Kupában október 27-én, 18 órakor fogadjuk a Gyirmót FC Győrt a Haladás Sportkomplexumban.
0 0 0 2021.09.27. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink