Szombathelyi Haladás


Rengetegen voltak kíváncsiak Királyra és Rózsára


2016.10.27. 19:45
Pum András

Csak jöttek és jöttek az emberek a két Hali-kapus csütörtök délután dedikálására.

Csütörtök délután 16 és 17 óra között a 107-szeres válogatott kapus Király Gáborral és a kétszeres válogatott Rózsa Dániellel találkozhattak a szurkolók - rendhagyó módon ezúttal a Király Sportlétesítmény büféje adott otthont a dedikálásnak.

Kell-e mondani: rengetegen voltak kíváncsiak a két kiváló kapusra, gyakorlatilag folyamatosan érkeztek az érdeklődők. Jó volt látni, hogy a legtöbben kisgyerekkel érkeztek, akik olykor megszeppenve kértek aláírást és fotózkodtak Királlyal és Rózsával.

Akadt olyan szurkoló, aki a magyar-portugál Eb-meccsjegyeit dedikáltatta, de szépen fogyott a Király100 könyv is és a többi - valóban ízléses - Király-termék. Egy Haladás-szurkoló pár karjaira pedig a Haladás-címert és a stadiont tetováltatta - úgy fényképezkedtek a kapusokkal, nagy sikerük volt.

 Betoppant Schimmer Szabolcs és a dedikálás végére Bosnjak Predrag is családjával - Pedro is vásárolt ajándékba és dedikáltatott két könyvet. Mint arról beszámoltunk, hét elején a Bolyai Iskolában járt a Haladás öttagű különítménye, a mai dedikáláson pedig felfedeztük az egyik ottani diákot, aki akkor kapusként tündökölt. 

Azaz a kapusutánpótlás biztosított.

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink