Szombathelyi Haladás


A Haladás a szívügye


2021.06.14. 19:45
PA

Másodedzőnk, a veretes futballmúlttal rendelkező Sipos Norbert biztos abban, hogy remekül dolgozik együtt Németh Szabolccsal.

Sipos Norbertet nem kell bemutatni a Haladás-szurkolóknak. A szombathelyi születésű, korábbi támadó a Haladásban nevelkedett, eredményes éveket töltött el zöld-fehérben - tevékeny részese volt a 2009-ben szerzett, történelmi bronzéremnek. Ebben a szezonban a Haladás legjobbjává választottak, a 2008-as és 2009-es évben pedig az NB I-ben az év gólját szerezte. Sőt, 2009-ben a Ligaválogatott tagjaként az akkori Népstadionban az AC Milan ellen végig a pályán volt. De szerepelt Sopronban, Tatabányán, Nyíregyházán, Pécsett, Siófokon, Ajkán. Légióskodott is, a ciprusi Nea Salamis együttesében futballozott. Az NB I-ben 124 bajnokin 10 gólt, az NB II-ben 38 bajnokin egyszer talált be. Edzőként a Lurkó U8-as, és U15-ös együttesét irányította, majd legutóbb az Illés Akadémia U15-ös csapatát irányította, aztán egy időre kikerült a labdarúgás világából. Ám most visszatért: a Haladás másodedzője lett.

-  Soha nem titkoltam és mindenki tudja rólam: a Haladás állt és áll a legközelebb hozzám - mondta Sipos Norbert. - A mai napig szívügyem a Hali. Őszintén szólva mégis nagyon meglepett, amikor pénteken megkerestek, hogy dolgozzak a klubnál. Nem is kellett sokat győzködni, hogy elfogadjam a felkérést. Korábban volt megkeresésem Sopronból, aztán az MTK és a Vasas szakmai stábjába is invitáltak - de egyértelmű volt, hogy a Haladásnak nem mondok nemet. Egyébként is vissza akartam térni a futballba - az utóbbi időben Ausztriában dolgoztam - örülök, hogy a Haladásnál adatik meg mindez számomra. Németh Szabolccsal együtt nőttünk fel, csapattársak voltunk, aztán egy időben menedzserként is segítette pályafutásomat, majd az Illés Akadémián együtt voltunk edzők. Mindig is nagyon tetszett a munkamorálja, hozzám hasonlóan a munkában hisz - az ő személye döntő volt. Mindketten a támadófutball hívei vagyunk - biztos vagyok bent, hogy remekül dolgozunk együtt.

Sipos Norbert a Ligaválogatott tagjaként a Milanban futballozó brazil Kakával is összecsapott

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink