Szombathelyi Haladás


Jól halad a stadion építése


2016.10.24. 21:00
haladas.hu

Megfelelő ütemben halad a szombathelyi sportkomplexum építkezése. A Rohonci úton nem áll meg a munka, a sportcsarnokban mind a válaszfalak, mind a kitöltő falazat kőműves mestermunkái elkészültek.

Befejeződtek a padló alatti gépészeti szerelések, s elkészültek a vasalt aljzatok is. A stadion északi és keleti oldali előregyártott lelátó elemeit beemelték, a déli oldali lelátók beemelése folyamatban van. A lelátók külső oldali ferde vasbeton határoló falai a lelátó elemek beemelésével párhuzamosan elkészültek.

Tovább folytatódnak a VIP területen az előregyártott szerkezetépítési munkák és a hozzá kapcsolódó kiegészítő monolit vasbeton szerkezet építkezései. A rámpák és a múzeum shop vasbeton szerkezetépítési munkái folyamatban vannak.

                                                                               Fotó: vaol.hu/Unger Tamás

Terv szerint november elején a stadion acélszerkezet helyszíni szerelési munkái is megkezdődnek és beemelik a keleti oldali lelátók fölé az első térbeli rácsos tartókat. Az elkövetkezendő hetekben várhatóan megkezdődik a sportcsarnok közbenső födém elemeinek beemelése is, továbbá párhuzamosan folytatódnak a szerkezetépítési és kőműves munkák.

További hírek

Megtekintés
Főpróba előtt!

Csapatunk vasárnap 13 órakor Gyirmóton - zárt kapuk mögött - a Szolnoki MÁV ellen tartja bajnoki főpróbáját.
0 0 0 2021.01.22. 00:00
Megtekintés
Szalay Szabolcs Zalaegerszegre igazolt

Szalay Szabolcs az NB I. 7. helyén álló ZTE-ben folytatja pályafutását. 
0 0 0 2021.01.20. 11:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink